SSRI: Sertralina (Zoloft, Setaloft, Asentra) - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Czy mogę coś dostać na szybszy orgazm? Libido jest Ok, ale mogę dymać 20min i nie dojść :((( (Jestem na bupropion + sertralina + pregaba)
Uboki są na razie w stylu mdłości, bólów głowy, lekkiej akatyzji, nadmiernego pobudzenia itp.
Cierpliwie czekam na efekty terapeutyczne, ponoć czym większe uboki, tym lepsze potem efekty lecznicze.
Coś czuję, że jeszcze 2 tygodnie i te efekty uboczne powoli będą zanikać,
przy tym trzeba cierpliwości to wiem..
Czy jest jakaś różnica w stosowaniu tabletek różnych firm ?
Mam sporo Asertinu, który kupiłem jakoś w 2018, nie zwietrzyło się ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
Medyczna marihuana – co lekarz POZ powinien o niej wiedzieć
O właściwościach medycznej marihuany, możliwościach terapeutycznych jej zastosowania oraz odpowiedzialności lekarza z lek. med. Albertem Jeznachem z Instytutu Diagnostyki i Leczenia Bólu w Warszawie rozmawia Agnieszka Fedorczyk."Król dopalaczy": jaki będzie pierwszy film o Polsce na dopalaczach?
- W Polsce spożycie nowych substancji psychoaktywnych jest dwa i pół razy większe niż średnia europejska - mówi Wirtualnej Polsce Pat Howl, reżyser pierwszego polskiego filmu o dopalaczach. Scenariusz jest inspirowany losami prawdziwego "króla dopalaczy".28 lutego 2021OdwiertKorzenny pisze:Nie ma żadnej różnicy między preparatami różnych producentów, jak były przechowywane w zamknięciu, a nie gdzieś np. na słońcu to będą ok.
Czy jest jakaś różnica w stosowaniu tabletek różnych firm ?
Mam sporo Asertinu, który kupiłem jakoś w 2018, nie zwietrzyło się ?![]()
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
Dragi to nie wyścigi do chuja, tutaj nie ma kurwa kto więcej kto mniej, sam dobrze wiesz kurwa o tym.
06 marca 2021p0robiony pisze: Jak biorę 50mg setaloft i 200 pregabaliny to jestem pizda? Bo ludzie tutaj więcej wiele. To jest chujowo mix?@pawoleh666 ma rację.![]()
Nie sugeruj się tym, co tutaj ludzie wypisują, tylko trzymaj się zaleceń lekarza. Jak będzie Ci kazał wskoczyć na 75mg, to wtedy to zrób. To samo pregabalina. Tutaj ludzie walą i po 2 gramy for fun, ale nie zapominaj że to forum dla cpunów, a nie przyjmujących leki z jakiegoś konkretnego powodu.
Co do sertraliny, to z kimkolwiek bym o niej nie gadała, to mimo tego działa wyśmienicie i przez to że miesza w serotoninie to chce się żyć, to jednak spektrum uboków ma szerokie. Nie wiem ile bierzesz, w sensie czy już zdążyła się rozkręcić na całego (minimum 2 tygodnie).
Sama wiem z doświadczenia, bo leczyłam się ponad pół roku, że są one jednak warte zachodu, więc jeśli zauważysz jakieś u siebie to się nie zniechęcaj. Ja miewałam jakieś niekontrolowane skurcze, najczęściej w nocy i przewaznie nóg. Myślę, że pregaba łagodzi takie wybryki, bo świetnie rozluźnia.
Ciesz się dobrym samopoczuciem.
Tutaj wiele osób mianowało się samozwańczo lekarzami i polecają innym co mają robić. Ty słuchaj swojego własnego lekarza, a będzie dobrze.
Bierzesz sertre z jakiegoś powodu, więc życzę Ci rychłego wyjścia z sytuacji i jak najmniej skutków ubocznych
Na czacie siedzi 2257 uczestników Wejdź na czata