Ketamina - 2-Cl-2'-Oxo-PCM
Moderator: Dysocjanty
Psychodeliki na receptę
Ludzie używali substancji psychodelicznych w celach leczniczych lub religijnych od tysięcy lat. Obecnie jednak większość krajów na świecie zakazuje stosowania psychodelików. W Stanach Zjednoczonych LSD i psylocybina są zaklasyfikowane jako narkotyki, które "nie mają żadnego zastosowania medycznego".Straż graniczna pomyliła kreatynę z kokainą
Kaillie Humphries i Lolo Jones - amerykańskie gwiazdy bobslejów - miały problemy na szwajcarskiej granicy. Wszystko przez to, że w ich bobie odnaleziono tajemniczy biały proszek. Straż graniczna była przekonana, że to kokaina.16 sierpnia 2020UJebany pisze: Bez benzo jestem nikim.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie jestem lekarzem specjalistą) lub masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum:
Pisz priv!
PORADY PSYCHIATRYCZNE I PROWADZENIE
Jestem po praktykach klinicznych i 4l. studiów kierunkowych
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na czacie siedzi 2081 uczestników Wejdź na czata