Baklofen - Wątek ogólny
Tylko z 3-4 razy przedawkowałem ale to z amfetaminą - nie polecam tego mixu, no chyba że ktoś zna umiar, bo być już nieźle naćpanym tym mixem i wiadomo chce się więcej aż w pewnym momencie budzisz się na SORze, taka tylko przestroga :)
'CARBON BASED LIFEFORMS'
Re: Baklofen - Wątek ogólny
REALITY IS A HOAX
Meksyk coraz bliżej legalizacji marihuany
Projekt ustawy regulującej produkcję i posiadanie marihuany, a także obrót nią, przegłosowali deputowani z niższej izby meksykańskiego parlamentu. Jeśli poprą go jeszcze senatorowie i prezydent, to Meksyk stanie się trzecim krajem z tak postępowymi regulacjami dotyczącymi marihuany.Tajlandia łagodzi prawo o uprawie konopi. "Marihuana jest wschodzącą gwiazdą"
Ponad 2 i pół miliarda złotych - taką wartość w 2024 roku ma osiągnąć rynek legalnej marihuany w Tajlandii. Ten kraj jest pierwszym w Azji Południowo-Wschodniej, który zalegalizował medyczne wykorzystanie konopi indyjskich w 2017 roku. Ostatnio jeszcze bardziej złagodził prawo - tajska rodzina może hodować do sześciu takich roślin.'CARBON BASED LIFEFORMS'
28 lutego 2021Anabolik pisze: Kurwa ja muszę wrócić na ziemię z tym baclofenem wrzucam sobie po 160mg 80rano/wieczór a słoiczki kurwa topnieją może uda się utrzymać tylko poranna dawkę jak nie to będzie smutekNa zdjęciu widziałem że masz 10-tki, musisz pogadać z magikiem żeby przepisał ci 25-tki, są 2 razy wydajniejsze.
28 lutego 2021Bolec89 pisze: Czy baklofen może powodować ból pleców i ogólnie stawów? Mam problem i nie za bardzo wiem co jest tego przyczyną. Lekarz mówi, że baklofen na to pomaga a ja czuje że jest odwrotnie. Wydaje mi się że mam bardziej spięte mięśnie po tym a ból jest większy.Tak moze. To nie tyle bol stawow ale jakby sciegien/stawow. Trudne do opisania cos jak bol neuropatyczny. Gbl podobnie z tego co pamietam tylko ze tam dochodzi komponenta euforii i malo to wtedy przeszkadza.
Urlop do 1 września, szykuje się Pregabalin Guide 3.0 - Redakcja. Gotowiec czeka. Charakterystyka 1.0 Lurasidone. Porad NIE UDZIELAM. Ang. wyjście z [h]. Coraz bliżej końca wątpliwej karijery.
Na czacie siedzi 2257 uczestników Wejdź na czata