Baklofen - Wątek ogólny
Ayahuasca to szansa, żeby z większym szacunkiem i uwagą potraktować rdzenne kultury
– Jestem zwolennikiem medykalizacji psychodelików i wiem, że może ona złagodzić cierpienie wielu ludzi, ale obecnie uważam, że jeśli chcemy naprawdę uzdrowić ludzkość i naszą planetę i wyjść z kryzysu, musimy współpracować i czerpać z różnych systemów wiedzy: połączyć mądrość przodków ze współczesnymi technologiami i światopoglądami – mówi Benjamin De Loenen, założyciel International Center for Ethnobotanical Education, Research, and Service i popularyzator ayahuaski, w rozmowie z Maciejem Lorencem.Ile można zarobić na sprzedaży narkotyków? Dilerzy mówią o zarobkach (+CKM wspomina o Hyperreal)
...czyli o tym, ile średnio można (podobno) zarobić na dilerce ;)I kurde jest już tydzień i powoli magia znika głównie ta baclofenowa
Do starych wyjadaczy dodanie z 1g fenibutu do tego miksu sprawi że nie będę musiał narazie dorzucsc baclofenu ? Czy hujowa opcja
'CARBON BASED LIFEFORMS'
20 lutego 2021falawel pisze: Jak wyżydzić od psychiatry baklofen? Bo mam wrażenie, że jak mu powiem że chcę do zastosowań rekreacyjnych w miksie z pregabaliną to szansa dostania to takie 50%ja powiedziałem że stabilizuje mi nastrój oraz sen, dostałem na lajcie dwa słoiczki 25 mg, dawkowanie wypisał 2 tabsy na dobe+
zależy jaka dawka, 25mg przyjęte ok. 7 rano trzyma mnie wyraźnie do popołudnia, druga taka sama dawka ok. 15 wystarcza na resztę dnia.
Na czacie siedzi 2084 uczestników Wejdź na czata