Baklofen - Wątek ogólny
@BladziuchnyStrach
Ta grupa substancji na G ma największy wpływ na mózg przy pierwszym wzięciu, potem wstępuje tolerancja.Substancja zbliżona chemicznie jest do fenibutu, ma malutką chemiczną różnicę i analogicznie feni jest bardzo doraźny.
action movie
Ayahuasca to szansa, żeby z większym szacunkiem i uwagą potraktować rdzenne kultury
– Jestem zwolennikiem medykalizacji psychodelików i wiem, że może ona złagodzić cierpienie wielu ludzi, ale obecnie uważam, że jeśli chcemy naprawdę uzdrowić ludzkość i naszą planetę i wyjść z kryzysu, musimy współpracować i czerpać z różnych systemów wiedzy: połączyć mądrość przodków ze współczesnymi technologiami i światopoglądami – mówi Benjamin De Loenen, założyciel International Center for Ethnobotanical Education, Research, and Service i popularyzator ayahuaski, w rozmowie z Maciejem Lorencem.Niewielkie ilości marihuany na własny użytek? Ruszają prace nad projektem ustawy
Parlamentarny zespół ds. legalizacji marihuany bardzo chce pokazać, że pogłoski o jego lenistwie są nieuzasadnione. W odpowiedzi jeszcze w listopadzie mamy poznać projekt ustawy depenalizującej niewielkie ilości marihuany na własny użytek. Jednak droga do zielonego światła w Sejmie jest jeszcze bardzo daleka.25 listopada 2020stuk pisze: @o3a Polecam TianesalPodobny, nie znaczy że działa podobnie. Fenibut to przede wszystkim modulacja kanałów wapniowych a dopiero potem gaba-b. Baklo powinowactwo do kanałów wapniowych ma niemal zerowo za to jest mocarzem na gaba-b. Różnica ogromna.
@BladziuchnyStrach
Ta grupa substancji na G ma największy wpływ na mózg przy pierwszym wzięciu, potem wstępuje tolerancja.Substancja zbliżona chemicznie jest do fenibutu, ma malutką chemiczną różnicę i analogicznie feni jest bardzo doraźny.
Wielu bierze to długo, @farawayfromheaven jedzie ponad 4 lata chyba i dalej sie tym cieszy, kwestia schodzenia niżej by potem dłużej sie cieszyć. Tolerancja jest ale ja na 50mg przez 3 miesiace efekt antydepresyjny i kognitywny miałem bardzo dobry. Co za problem zejsc na 25mg do resetu i znowu jechać na 75mg z efektem? Zreszta, ja nikogo nie namawiam - o to to nie. Pisze, ze tolerka od 1 dawki to sprawa osobnicza. Ktos kto lubi tylko ćpać nie zauważy tego co można z baklo wycisnąć.
action movie
25 listopada 2020BladziuchnyStrach pisze:kusicie jak nie wiem jeszcze pytanie czy faza mocno podobna do benzo? w koncu i to i to gaba25 listopada 2020stuk pisze: @o3a Polecam TianesalPodobny, nie znaczy że działa podobnie. Fenibut to przede wszystkim modulacja kanałów wapniowych a dopiero potem gaba-b. Baklo powinowactwo do kanałów wapniowych ma niemal zerowo za to jest mocarzem na gaba-b. Różnica ogromna.
@BladziuchnyStrach
Wielu bierze to długo, @farawayfromheaven jedzie ponad 4 lata chyba i dalej sie tym cieszy, kwestia schodzenia niżej by potem dłużej sie cieszyć. Tolerancja jest ale ja na 50mg przez 3 miesiace efekt antydepresyjny i kognitywny miałem bardzo dobry. Co za problem zejsc na 25mg do resetu i znowu jechać na 75mg z efektem? Zreszta, ja nikogo nie namawiam - o to to nie. Pisze, ze tolerka od 1 dawki to sprawa osobnicza. Ktos kto lubi tylko ćpać nie zauważy tego co można z baklo wycisnąć.
Na czacie siedzi 1215 uczestników Wejdź na czata