Baklofen - Wątek ogólny
@BladziuchnyStrach
Ta grupa substancji na G ma największy wpływ na mózg przy pierwszym wzięciu, potem wstępuje tolerancja.Substancja zbliżona chemicznie jest do fenibutu, ma malutką chemiczną różnicę i analogicznie feni jest bardzo doraźny.
action movie
"Zażywasz - przegrywasz", czyli 20 lat zakazu posiadania narkotyków w Polsce
W lata 90. wchodziliśmy z marszałkiem Sejmu, którego rodzina paliła marihuanę i nie łamała w ten sposób prawa. Kończyliśmy je z jednym z najsurowszych praw narkotykowych w Europie. Mija właśnie 20 lat od kiedy w naszym kraju zakazano posiadania narkotyków na własny użytek.Nie zdążył spuścić w toalecie 200 gramów trawki
Chełmscy kryminalni zatrzymali 23-latka do sprawy pobicia mieszkańca miasta. W miejscu jego zamieszkania policjanci znaleźli i zabezpieczyli blisko 200 gram marihuany, które ten usiłował spuścić w toalecie. Dzisiaj z udziałem zatrzymanego będą wykonywane dalsze czynności procesowe. Jak się okazało, 23-latek powiązany jest ze środowiskiem pseudokibiców jednej z drużyn piłkarskich. Posiadanie znacznych ilości narkotyków zagrożone jest karą pozbawienia wolności do 10 lat.25 listopada 2020stuk pisze: @o3a Polecam TianesalPodobny, nie znaczy że działa podobnie. Fenibut to przede wszystkim modulacja kanałów wapniowych a dopiero potem gaba-b. Baklo powinowactwo do kanałów wapniowych ma niemal zerowo za to jest mocarzem na gaba-b. Różnica ogromna.
@BladziuchnyStrach
Ta grupa substancji na G ma największy wpływ na mózg przy pierwszym wzięciu, potem wstępuje tolerancja.Substancja zbliżona chemicznie jest do fenibutu, ma malutką chemiczną różnicę i analogicznie feni jest bardzo doraźny.
Wielu bierze to długo, @farawayfromheaven jedzie ponad 4 lata chyba i dalej sie tym cieszy, kwestia schodzenia niżej by potem dłużej sie cieszyć. Tolerancja jest ale ja na 50mg przez 3 miesiace efekt antydepresyjny i kognitywny miałem bardzo dobry. Co za problem zejsc na 25mg do resetu i znowu jechać na 75mg z efektem? Zreszta, ja nikogo nie namawiam - o to to nie. Pisze, ze tolerka od 1 dawki to sprawa osobnicza. Ktos kto lubi tylko ćpać nie zauważy tego co można z baklo wycisnąć.
action movie
25 listopada 2020BladziuchnyStrach pisze:kusicie jak nie wiem jeszcze pytanie czy faza mocno podobna do benzo? w koncu i to i to gaba25 listopada 2020stuk pisze: @o3a Polecam TianesalPodobny, nie znaczy że działa podobnie. Fenibut to przede wszystkim modulacja kanałów wapniowych a dopiero potem gaba-b. Baklo powinowactwo do kanałów wapniowych ma niemal zerowo za to jest mocarzem na gaba-b. Różnica ogromna.
@BladziuchnyStrach
Wielu bierze to długo, @farawayfromheaven jedzie ponad 4 lata chyba i dalej sie tym cieszy, kwestia schodzenia niżej by potem dłużej sie cieszyć. Tolerancja jest ale ja na 50mg przez 3 miesiace efekt antydepresyjny i kognitywny miałem bardzo dobry. Co za problem zejsc na 25mg do resetu i znowu jechać na 75mg z efektem? Zreszta, ja nikogo nie namawiam - o to to nie. Pisze, ze tolerka od 1 dawki to sprawa osobnicza. Ktos kto lubi tylko ćpać nie zauważy tego co można z baklo wycisnąć.
Na czacie siedzi 1979 uczestników Wejdź na czata