MDMA - Wątek ogólny, kryształki
Moderatorzy: Psychodeliki, Stymulanty
Wkrótce zapalimy sobie legalnie zioło? Posłanka mówi, dlaczego tym razem to może się udać
"Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę" – możliwe, że już niedługo teza z piosenki Jamala stanie się rzeczywistością. Przynajmniej jeśli chodzi o słynną zieloną używkę. Powstał Parlamentarny Zespół ds. Legalizacji Marihuany, na którego czele stanęła posłanka Beata Maciejewska. W wywiadzie DLA natemat.pl opowiedziała, jak dekryminalizacja zioła miałaby wyglądać w praktyce.Rozbito gang, który sprzedał ponad 700 kg amfetaminy
Mazowieckie „pezety” Prokuratury Krajowej w Warszawie wespół z funkcjonariuszami CBŚP z Kielc rozpracowują gang, który zaopatrywał w narkotyki gangi z Warszawy, Grójca, Świebodzina, Zielonej Góry i Międzyzdrojów. Grupa specjalizowała się w handlu amfetaminą i prawdopodobnie dysponowała nawet kilkoma laboratoriami produkującymi „speed”.Uczmy innych samodzielnego poszukiwania i definiowania szczęścia. Pielęgnujmy naszą wolność nawet jeśli jest ona tylko w nas. Naszym obowiązkiem jest szerzenie jej kiedy tylko można. Każdy zasługuje na szczęście a do niego prowadzi tylko prawdziwa wolność
13 stycznia 2021Fastriaxiar pisze: przecież z jednego grama masz 7 grubych pizd7 zwykłych, grubych dwie
A to, czy mają sens to już kwestia indywidualna
Swoją drogą, ktoś z was robił głębszy research dot. tego artykułu?
https://www.drugabuse.gov/publications/ ... s-on-brain
Wysokie dawki MDMA 2 razy dziennie przez 4 dni co prawda nie są tym samym, co okazjonalne zarzucenie molly, ale pokazane na tej grafice różnice (zachowujące się nawet 7 lat po wzięciu M), wyglądają alarmująco.
Na czacie siedzi 1932 uczestników Wejdź na czata