Anglia
Moderator: Wszyscy moderatorzy
Poradnik Uliczne BHP – przykłady sytuacyjne
Czym jest „Uliczne BHP”? Jest to umowna i potoczna nazwa na wspólne określenie zasad, według których poruszamy się w publicznej przestrzeni. Są to wewnętrzne wzorce dotyczące naszego prywatnego bezpieczeństwa. Stworzone samodzielnie bądź grupowo, w oparciu o okoliczną sferę działań. Ustalone przez nas i srodze przestrzegane. Jest to kawałek teorii, który stosowany w praktyce odczuwalnie zwiększa szanse na uniknięcie przykrych sytuacji.Najważniejsze badania nad konopiami w 2020 roku [Część 1]
Wraz z początkiem 2020 roku, przez pandemię świat wyglądał jakby się zatrzymał. Jednak badania naukowe nad konopiami, choć nieco utrudnione, w 2020 roku wciąż były prowadzone. I chociaż liczba publikacji związanych z konopiami była znacznie mniejsza w porównaniu do lat poprzednich, to naukowcy wciąż odkrywali kolejne tajemnice tej fascynującej rośliny.06 grudnia 2020czajnikof pisze: Jak chcesz speeda, szukaj wśród rodaków. Ten angielski jest podobno o kant dupy potłuc.Jeśli angielski jest gorszy niż od rodaków to ja nie wiem co oni oferują w takim razie- spida z minusowa ilością amfy w amfie?? Załóżmy ze Polski ma średnio 5% to lokalny będzie miał tej amfy już np -2% ??? żarty żartami, ale o spid który nie jest kryminałem bardzo trudno. W ogóle odnoszę wrażenie ze scena kupna- sprzedaży speeda w Londynie aktualnie to nic więcej jak drwina z bycia narko-konsumentem który przecież płaci a co dostaje to siódma woda po kisielu.
27 listopada 2020jordna pisze: Jest ktoś moze z Londynu? Ostatnio straciłam moje towarzystwo bo wszyscy sie powyprowadzali : pSeb87ster@gmail.com odezwij się ;)
Przeciw życiu, przeciw światu.
10 lutego 2021Najedzonynienazarty pisze: Northampton pozdrawia!
Jest praca w Northampton?
"The best political, social, and spiritual work we can do is
to withdraw the projection of our shadow onto others" C.G. Jung
10 lutego 2021Najedzonynienazarty pisze: Northampton pozdrawia!Hej Witam!
Również z Northampton pozdrawiam!
Na czacie siedzi 2094 uczestników Wejdź na czata