Benzodiazepiny - Uzależnienie
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Dzieci z dworca ZOO na polskim podwórku – problem narkomanii w PRL
Niedawno na platformie HBO GO pojawił się serial „My, dzieci z dworca ZOO”, stanowiący ekranizację kultowej książki Christiane Very Felscherinow o tym samym tytule. Autorka przybliżyła w niej problem narkomani wśród młodzieży w Berlinie Zachodnim w latach 70. XX wieku. Jak kwestia ta wyglądała w PRL-u? Czym i na jaką skalę narkotyzowali się nasi dziadkowie?8 osób zatrzymanych do sprawy narkotykowej
CBŚP rozbiło gang narkotykowy działający w Wielkopolsce i zatrzymało 8 osób podejrzanych o udział w zorganizowanej grupie przestępczej, w tym lidera grupy. Wśród zatrzymanych znajduje się także dwóch „plantatorów”, a funkcjonariusze w ramach działań zlikwidowali dwie plantacje konopi.diazepam Genoptim lub - nieco droższe Neorelium, zamykają się cenowo w granicach od 7,5 do 9 zł za 20 szt.
Z tej drugiej firmy musi podziałać właściwie, genoptimu nie miałem, to nie będę polecał/odradzał, żeby nic nikomu się nie wkręciło ;)
Środki z Polfa-Tarchomin nigdy mnie nie zawiodły, śmiało można zamieniać na Neorelium.
Również jestem zniesmaczony sytuacją, w której opakowania nie mają po 28-30 tabletek - miesięcznego zapotrzebowania, tylko 20 sztuk.
Na czacie siedzi 2239 uczestników Wejdź na czata