19 lutego 2021Mocarny1234 pisze: Na dzisiejszego tripa 3mg alpry + 4 piwka i dorzucać jeszcze clona czy może to miec jakiś związek z alpra i zmiejszy działanie?:)3 mg alpry + 4 bronxy wystarczy, nie wrzucaj już klona.Zostaw na inny dzień.
Oczywiście wszystko to mója wyobraźnia :D
Alprazolam - Wątek ogólny
Uwaga! Użytkownik Luzing nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Olej CBD jako naturalne antidotum na współczesne choroby?
Olej CBD ostatnio cieszy się na świecie wielką popularnością. W Polsce przez długi czas był kojarzony, zupełnie błędnie, z marihuaną. Jednak ostatnio informacje na jego temat zaczynają przebijać się do społecznej świadomości.Udaremnili przemyt i wprowadzenie na rynek kokainy o czarnorynkowej wartości ćwierć mililiona PLN
W miniony weekend kryminalni z koszalińskiej komendy na terenie województwa zachodniopomorskiego zatrzymali dwóch mężczyzn w wieku 35 i 25-lat podejrzanych o posiadanie i przemyt substancji zabronionych.19 lutego 2021Luzing pisze:Akurat mam tego wiadra więc wiesz tolerke bendesin 10 mg i clon mam ogromny wczoraj poszło 3mg alpry a nie jem tego w ogóle i taki średni efekt ci powiem dodatkowo 3/4 piwka i bendesin 10 i clon 2 jakoś zasnąłem19 lutego 2021Mocarny1234 pisze: Na dzisiejszego tripa 3mg alpry + 4 piwka i dorzucać jeszcze clona czy może to miec jakiś związek z alpra i zmiejszy działanie?:)3 mg alpry + 4 bronxy wystarczy, nie wrzucaj już klona.Zostaw na inny dzień.
Oczywiście wszystko to mója wyobraźnia :D
Jadłem latami estazolan i clony dziennie po 15-30 tabs
Wspominam najlepsze eti i clon to miał [cut!] w roztworze to było boskie
/Nie używamy nazw vendorów, do tego służy dział Sprzedawcy+//misspill
To nie temat o rc syfie. Mam nadzieje, że nie pomyliłeś Królowej Alpry z flualesyfem.. jak się nawpierdalałeś w życiu pełno rc benzo, to masz rozjebane przekażniki Gaba jak pochwy, tych testerek ciężarówek przy drodze.
Ten [cut!] to miał Clonazepam czy clonazolam?
Nie osiągnąć satyfakcji po miksowaniu alpry z clonem i alkocholem, ale zlać się w łóżko?
Ja dziesiątki razy przesadziłem z benzo, urywały mi się filmy, budziłem się ogołocony z forsy w krzakach na przedmieściach. Przesypiałem stacje.. ale nigdy się nie zlałem, i to jeszcze po niezadowalającym efekcie! Turbo dziwne
/Nie używamy nazw vendorów, do tego służy dział Sprzedawcy+//misspill
18 lutego 2021KarmiKlasik pisze: Może i jestem pierdolnięty, ale przynajmniej uśmiechnięty!
Nie chce wrzucać częściej niż 1 raz w miesiącu (takie postanowienie) i szukam czegoś w klimacie alpry żeby sobie moc pozwolić raz w tygodniu albo i częściej.
Coś godnego „polecenia”?
Bo obstawiam ze suple pokroju 5htpa czy gaba to nawet nie odczuje.
Z kolei GABA suplement w ogóle nie działa, bo nie przechodzi bariery krew-mózg. GABA połączone z niacyną w łańcuchu to inaczej ruski wynalazek Pikamilon. Jemu najbliżej naturalnego GABA, ale tolerancja rośnie KOSMICZNIE i efekt jest słaby nieekonomiczny.
Jeśli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej (nie jestem lekarzem specjalistą) lub masz zbyt intymny problem by poruszyć go na forum:
Pisz priv!
PORADY PSYCHIATRYCZNE I PROWADZENIE
Jestem po praktykach klinicznych i 4l. studiów kierunkowych
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Na czacie siedzi 2084 uczestników Wejdź na czata