Z Alpry dobrze schodzi się diazepamem.. ale jak chcesz coś bez recepty to nie wiem .. chyba po prostu musisz przeczekać najgorsze . Jak brałeś doraźnie przeważnie 1-2 w tyg to nie powinno być tragedii . Sam tak biorę od jakiegos roku, czasami robię sobie przerwę miesięczna i jedynie pierwsze parę dni czuję lekkie efekty odstawienia ,potem luzik ale ja unikam ciągów oraz większych dawek benzo. Trzymaj się
Alprazolam - Wątek ogólny
Z Alpry dobrze schodzi się diazepamem.. ale jak chcesz coś bez recepty to nie wiem .. chyba po prostu musisz przeczekać najgorsze . Jak brałeś doraźnie przeważnie 1-2 w tyg to nie powinno być tragedii . Sam tak biorę od jakiegos roku, czasami robię sobie przerwę miesięczna i jedynie pierwsze parę dni czuję lekkie efekty odstawienia ,potem luzik ale ja unikam ciągów oraz większych dawek benzo. Trzymaj się
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Olej CBD jako naturalne antidotum na współczesne choroby?
Olej CBD ostatnio cieszy się na świecie wielką popularnością. W Polsce przez długi czas był kojarzony, zupełnie błędnie, z marihuaną. Jednak ostatnio informacje na jego temat zaczynają przebijać się do społecznej świadomości.Amsterdam drastycznie zmieni politykę? Nie będzie można kupić już jointa w kawiarni
Aż 57 proc. turystów przybywających do Amsterdamu twierdzi, że wizyta w jednej ze 166 kawiarni, w których można zakupić i zapalić niewielkie ilości marihuany, jest "bardzo ważnym powodem" ich wizyty. Miasto przestało sobie radzić z narkoturystyką. Burmistrz Amsterdamu Femke Halsema przedstawiła więc w piątek plan, zgodnie z którym produkty z marihuaną będą sprzedawane wyłącznie obywatelom i mieszkańcom Holandii.Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
15 listopada 2020Brutalny pisze: wczoraj zjadlem 1mg i poszedlem pic wodke i piwa , wrocilem tez z zapasem , zjadlem 0,5 mg jeszcze i spalem ponad 10 godzin nawet nie wiem kiedy zasnąłem , ale wiadomo za duzo alkoholu wypilem , wedlug mnie to mega wybitny lek , efekt antylękowy jest poprostu perfekcyjny , przychodzi mysl np o sercu albo jakies inne schizy to odrazu te mysli odchodzą w dal bo alpra podpowiada ze będzie dobrze , to jest magia , najlepsza benzodiazepina wedlug mnie , ale tez łatwo , nawet bardzo sie w to wjebac, dlatego nie polecam na dłuższą mete , ale kto ma blister albo pudeleczko i nie bedzie wrzucal częściej niz raz na tydz np niech pierwszy rzuci kamieniem, ja mająć nerwice i hipochondrie poczulem ze zyje ale niestety alkoholizm mnie wykancza i zaczalem laczyc alpre z alko , bomba jest magiczna , w duzych ilosciach ścina , w małym powoduje god modprobowales SSRI escitalopramu lub paroxetyny?przemeczylbys sie ale powinno Ci pomoc.
W szpitalu jak wiedzieli, że jestem uzależniony to raz dawali benzo mocniejsze a raz ciulstwa chlorpotiksenem i 15mg relanium(a byłem na 2mg-4mg alpry i klona oni pojęcia nie mają o odstawianiu leków) a hydroksyzyna to jak nikt nigdy leków nie brał i tak słabo działa. Nadaje się do uspania zwierząt w sylwestra.
Działa dużo słabiej ,ponieważ uwalnia się stopniowo, rozgryzienie wiele nie daje.
Na czacie siedzi 1958 uczestników Wejdź na czata