Alprazolam - Wątek ogólny
Uwaga! Użytkownik spiderek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
2021: rok ważnych zmian w międzynarodowej polityce narkotykowej
Grudzień 2021. Amerykanie i Polacy legalnie palą marihuanę. W Norwegii wymiar sprawiedliwości nie interesuje się już osobami uzależnionymi od narkotyków, bo trafiły one pod opiekę ochrony zdrowia. Z dekryminalizacji cieszą się też w stolicy Australii. Być może takie zmiany zajdą w różnych częściach świata przez kolejne dwanaście miesięcy. Kryka Polityczna i przegląd najważniejszych inicjatywy narkopolitycznych na rok 2021.Żołnierze odpowiedzą za narkotyki. Akcja w Dęblinie i Puławach
Wtorkowa akcja Żandarmerii Wojskowej przeprowadzona m.in. w Dęblinie i Puławach zakończyła się zatrzymaniem piętnastu podejrzanych, w tym czwórki żołnierzy 41. Bazy Lotnictwa Szkolnego. W trakcie przeszukań znaleziono niewielką ilość amfetaminy i marihuany.C.M.A,Z.
Uwaga! Użytkownik spiderek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
28 listopada 2020spiderek pisze: możesz, ale będzie Ci czegoś brakowaćchodzi mi o to ze juz nie mam tabletek oprocz 2 na rano na kaca , i chcialbym poprotu pic dalej ale nie brac alpry , a potem ewentualnie zejsc z alko, i nie chce doswiadczyc mega zejscia dlatego nie wiem czy alko pomoze w ewentualnym skręcie po alprze, ale jak tak to jest git ,
28 listopada 2020Brutalny pisze: to teraz inne pyytanie , czy moge alkoholem zejsc z alprazolamu? czy ktoś tak robił?jak najbardziej, zwlaszcza po krotkim ciagu. zamaskuje Ci objawy skreta. nikomu tego nie doradzam, ale skoro i tak pijesz alko to krzydy Ci tym postem raczej nie zrobie.
z fartem
♪♫♪ And the rain came and washed away
The watercolours of my dreams
And the same day, I walked away
From the emptiness of what I'd seen ♪♫♪
Aneczka dobrze mówi
ale czuje jak jak bóg
C.M.A,Z.
Na czacie siedzi 1946 uczestników Wejdź na czata