Alprazolam - Wątek ogólny
Ayahuasca to szansa, żeby z większym szacunkiem i uwagą potraktować rdzenne kultury
– Jestem zwolennikiem medykalizacji psychodelików i wiem, że może ona złagodzić cierpienie wielu ludzi, ale obecnie uważam, że jeśli chcemy naprawdę uzdrowić ludzkość i naszą planetę i wyjść z kryzysu, musimy współpracować i czerpać z różnych systemów wiedzy: połączyć mądrość przodków ze współczesnymi technologiami i światopoglądami – mówi Benjamin De Loenen, założyciel International Center for Ethnobotanical Education, Research, and Service i popularyzator ayahuaski, w rozmowie z Maciejem Lorencem.Na kolację zrobił matce naleśniki z marihuaną. Kobieta wylądowała w szpitalu. Rusza proces mężczyzn
Sprawa sięga stycznia tego roku, gdy policjanci z białostockiej „patrolówki” zatrzymali 28-latka podejrzanego o posiadanie, uprawę i udzielanie narkotyków. Mundurowi zabezpieczyli ogółem blisko 300 gramów marihuany.27 listopada 2020Brutalny pisze: mi sie kończą tabletki i zawsze jak było to 1-1,5 to góra mg dziennie tak chyba dzisiaj sobie wrzuce ze 3 do piw , zeby fajnie przyczilować i przy koncu przygody z alprą i dnie opakowania coś sie podziało więcejtak se tłumacz własną głupotę
Uwaga! Użytkownik spiderek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
27 listopada 2020Brutalny pisze: to żadne tlumaczenie poprostu wiem ze wiecej tego nie zamówie :) dlatego chce wiecej wrzucic i tyle , zeby poczesało łeb mocniej na koniec i bastapo roku brania 1-5mg plus alko, życzę szansy powodzenia
Uwaga! Użytkownik spiderek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
27 listopada 2020spiderek pisze:alprazolam biore od 10 października i już sie kończy wiec pozdro , ciekawe skąd wziąłeś pół roku u mnie , ja sie powinienem obejść bez dużych konsekwencji zwłaszcza ze jak pisze nie szlo wiecej niz 1,5 maks dziennie a niekiedy w ogole teraz na koncu pudelka chce wiecej zajebac i skonczyc szybciej zeby miec spokoj od benzo27 listopada 2020Brutalny pisze: to żadne tlumaczenie poprostu wiem ze wiecej tego nie zamówie :) dlatego chce wiecej wrzucic i tyle , zeby poczesało łeb mocniej na koniec i bastapo roku brania 1-5mg plus alko, życzę szansy powodzenia![]()
27 listopada 2020Brutalny pisze:gdzie wspomiałem, że łykasz pół roku??, 1mg dziennie tj. naprawdę dużo, pogadamy po dwóch tygodniach - jak wytrzymasz, oki??27 listopada 2020spiderek pisze:alprazolam biore od 10 października i już sie kończy wiec pozdro , ciekawe skąd wziąłeś pół roku u mnie , ja sie powinienem obejść bez dużych konsekwencji zwłaszcza ze jak pisze nie szlo wiecej niz 1,5 maks dziennie a niekiedy w ogole teraz na koncu pudelka chce wiecej zajebac i skonczyc szybciej zeby miec spokoj od benzo27 listopada 2020Brutalny pisze: to żadne tlumaczenie poprostu wiem ze wiecej tego nie zamówie :) dlatego chce wiecej wrzucic i tyle , zeby poczesało łeb mocniej na koniec i bastapo roku brania 1-5mg plus alko, życzę szansy powodzenia![]()
Na czacie siedzi 1946 uczestników Wejdź na czata