Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 74 / 5 / 0
są jakieś złote rady, dla biorących grzyby? w sobote będę jadł i nie wiem na co się nastawić. co powinienem robić, a czego nie?
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
kawa wypita przed jedzeniem skutecznie potrafi zmniejszyc albo nawet calkowicie zniwelowac skutki zoladkowe :)

nie nastawiac sie na jakies wyjatkowe fajerwerki, wtedy gdy ich nie bedzie nie bedzie wam zal, a gdy beda bedziecie mile zaskoczeni :D
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 5 / 0
opiekun konieczny?
Uwaga! Użytkownik przykładowy user nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
zalezy gdzie je jesz, w jakich okolicznosciach, ja jem glownie na lakach podczas zbierania, bez opiekuja, jest klimat nie da sie ukryc :D
Uwaga! Użytkownik zielonypanowinietywbialyszal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Zależy gdzie będziesz tripować. Jeśli nie będziesz się przemieszczać, tylko siedzieć przykładowo w domu, można sobie odpuścić opiekuna. Jednak jeśli zamierzasz wędrować po różnych miejscach, szczególnie zabudowanych, to warto mieć ochronę.
  • 382 / 7 / 0
Moim zdaniem przewodnika zawsze lepiej mieć... na wypadek, gdyby się miało zrobić coś głupiego, albo choćby złapać paranoję...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 74 / 5 / 0
myślę nad domem bez żadnych chadzek.;) będę zdawał sobie sprawę co jest halucynacją, a co nie?
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2006 przez przykładowy user, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 216 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
W ten sposób możesz sobie ograniczyć ilość doznań. ;-)
  • 74 / 5 / 0
cholera jasna. za dwie godziny mam zamiar zjeść grzyby i się boję jak sam chuj.;) wcześniej tego nie było.
  • 185 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanMuchomor »
przykładowy user pisze:
cholera jasna. za dwie godziny mam zamiar zjeść grzyby i się boję jak sam chuj.;) wcześniej tego nie było.
Strach może spotęgować złe doznania.
Jak juz bierzesz za moment to najlepiej w domu, owszem doznania będą mniejsze jak pisał Nvm, ale na pierwszy raz lepiej nie szaleć :)

Powolutku, najpierw poznaj grzybki, pozwól też aby grzybki poznały Ciebie :rolleyes:

Napisz nam jak było, albo jak jest jeśli będziesz siedział w domu :)
Uwaga! Użytkownik PanMuchomor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami

Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.

11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Stan Massachusetts chce zalegalizować psychodeliki. Co to oznacza?

Massachusetts dąży do legalizacji psychodelików w 2024 roku, co może uczynić go trzecim stanem USA, który wprowadzi takie prawo. Jakie zmiany czekają na pacjentów?