Fajnie jest też posiedzieć ze znajomymi w domu, ale koniecznie musi grać muzyka, najlepiej jak najgłośniej.
Ogólnie zawsze jest fajnie, o ile leci muzyka, to jest absolutna podstawa :)
Tylko dobrze trzeba sie najeść, zeby cała noc ogarnac taką muzyke :D
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
Na pewnym zagranicznym forum przeczytałem bardzo ciekawą opinię jakoby po użyciu MDMA można nauczyć się, że tak naprawdę kontakt z innym człowiekiem jest fajny, pokonać strach przed obcym, zauważyć, że ludzie Cię nie odrzucają, chcą z Tobą rozmawiać i całe to doświadczenie jakie się miało po tej substancji przelać na codzienne życie będąc już trzeźwym ("Skoro po pigułkach podszedłem do tej laski, bardzo fajnie mi się z nią rozmawiało, nie odrzuciła mnie to dlaczego nie miałbym tego zrobić teraz?"). Czy jest w tym jakaś prawda czy to stek bzdur w waszej opinii?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata