Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3900 / 245 / 13
Nie uzurpuj sobie prawa do rozstrzygania co jest dostępne na świecie... Trzeba zrobić ESI-MS, NMR, a nie czytać z kryształowej kuli.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 402 / 4 / 0
Co ty pierdolisz za glupoty. Nie ma rti bo sie nie oplaca. Koniec
Finito
wiewi2@bk.ru
  • 3900 / 245 / 13
tako rzeczesz ty, ćpun z hyperreala co wie na ten temat tyle ile wciągnie;

jak to jest być takim zjebem? Dobra, nie chcę wedzieć...
  • 19 / / 0
Testowałem właśnie rti 111 który pojawił sie w cut i powiem szczerze zawiodłem się. Generalnie wejscie o ile to mogłem tak nazwać trwało ze 20min po sniffie 50mg i nie przypominało mi żadnej innej substancji a napewno nie dobrego koko lekkie pobudzenie i troche inne postrzeganie świata ale na tym koniec efekty znikały po godzinie zwiększenie dawki nie pomogło w sumie przez około 7 godziny poszedł cały gram na 2 osoby na końcu troche przegieliśmy ale to poprostu z braku zadowalajacych efektów skończylo sie na zapiciu alkocholem i do spania, zasnołem ok 24 obudzilem sie kolo 4 rano z uczuciem że serce mi zaraz wyszkoczy naszczęście przeszło. Podsumowując substancja nie warta zachodu i to jeszcze za 90zl 1g to juz wogule. Nie wiem może to nie było prawdziwe rti 111 ale jeśli tak to porażka...

Dyskusja o źródłach substancji w dziale "Sprzedawcy" - 02
  • 438 / 6 / 0
ja Yeti i chuj z tym .

RTI jest, kto chce to kupuje, a kto nie je - się znaczy nie bada- ten pierdoli głupoty .

Ale w polskim sklepie " całodobowym " jest troszku liche ale nienajgorsze

Bardzo w moim przypadku gwałtownie skacze ciśnienie .
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 1857 / 70 / 80
koljaczek pisze:
Tak, miażdży ! Ale ani to koka, ani to feta, ani to mefedron .
Zjazd, efekty uboczne ogromne, Koksik przy tym to fitness dla organizmu
Mówiąc miażdzy masz na myśli że wypierdala, czy że to nareszcie jakiś designer cocaine który ma jakiekolwiek działanie i uważasz to za sukces godny nazwania miażdżeniem? %-D

Dzisiaj na chwile wyłączyłem Adblocka i pojawiła mi sie reklama całodobowego, no to sobie kliknąłem i przeglądam co tam mają bo wcześniej o tym sklepie nie wiedzialem. Zobaczyłem co zobaczyłem wiec momentalnie przeszedłem do tego wątku.

Warte to swojej ceny? Dobry zamiennik dla koki? Nawet jeżeli nie najlepszy jako zamiennik to czy jakość działania jest na poziomie rzeczy takich jak koka, mef, meta, mdma, 4,4-dmar czy raczej jest to jakieś mjentkie i nieszczególne działanie pokroju obecnych ketonów?

Jeżeli nie mam problemu z ogarnięciem sobie innych mocnych euforyków to czy nie będe zawiedziony płacąc za to 90zł+przesyłka?
  • 3900 / 245 / 13
popularność wątku świadczy o poziomie substancji...
  • 1857 / 70 / 80
Czyli to dlatego wątek główny o etkacie ma więcej wyświetleń niż wątek główny o DMT? :-p

Ale dzięki za info, czyli lepiej zainwestuje w coś z mniejszym ryzykiem zawiedzenia sie działaniem.
  • 3900 / 245 / 13
Hehehe no czasem są wyjątki :). Tak czy inaczej - nie spotkałem dobrego słowa o tych sztucznych koksach - nie ketonach.
  • 1615 / 29 / 0
Ja również. Co jakiś czas pojawia się jakieś info o sunstancji, która miałaby mieć działanie zbliżone do kokainy. Niestety osoby które je testowały, nie wyrażają się o nich pozytywnie.

Chyba jedyną substancją, która daje namiastkę działania koki, to mefedron...
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.