4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Dziwne. U mnie ciśnienie pojawia się po 7-8 dniach od ostatniej wypitej paczki. Wcześniej w ciągu kilku najbliższych dni po ostatnim zażyciu nie mam najmniejszej ochoty, a nawet czuję straszne obrzydzenie i nie ma opcji żebym znów brał metkat. Dopiero po jakimś tygodniu przychodzi chęć. Też tak macie?
Uwaga! Użytkownik NOTHOMB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6245 / 446 / 12
Bo zazywasz go doustnie, ciśnienie po tej formie podania jest nieporównywalnie mniejsze, niż w przypadku I.V..
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 165 / 3 / 0
ja zazywam dosutnie a cisnienie pojawia sie 2 godziny później i trwa 2 tygodnie
Uwaga! Użytkownik WildMonkey-Sverige jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 2 / 0
mi leci 3 rok z metkatem...
pije codziennie, czasem robiony z kilku paczek, czasem z jednej, czasem przerwa - kilka dni, maksymalnie tydzien
poprostu na czysto nie umiem sie wkrecic w robienie czegokolwiek, odrazu trace motywacje i przerywam dana czynnosc, czy to nauka, czy granie, czy sprzatanie, czy cokolwiek innego
probowalem przestac, ale skonczylo sie na tym, ze doszedlem do wnioskow, ze chyba nawet nie chce zrywac naszej znajomosci z futrzanym przyjacielem...;]
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 1522 / 73 / 0
Tylko nie zdziw się jak dostaniesz wylewu, nawet nie myśl żeby to dożylnie walić.
tekst powyżej =/= prawda
  • 3449 / 129 / 8
Czego od razu wylewu?
  • 1522 / 73 / 0
3 lata pod rząd kot codziennie pity w ilości paczek kilku. Jak wiadomo stymulanty podnoszą ciśnienie, co może wywołać udar mózgu, przerost lewej komory serca i jego uszkodzenie, niewydolność nerek i coś tam jeszcze. A wybrałem wylew ponieważ brzmi groźnie, co mogłoby skłonić thalchemist'a do pomyślenia nad swoim nałogiem.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 655 / 3 / 0
Satif pisze:
A wybrałem wylew ponieważ brzmi groźnie
%-D %-D

Ja dziś zauważyłem pierwsze oznaki uzależnienia. Siedząc przed monitorem i składając klocki z igieł i strzykawek szukając gdzie kupić płyn do iniekcji, poczułem ni stąd ni z zowąd zapach marcepanu.
Z tego co wiem czucie zapachu, bez wyraźnej przyczyny to jedna z objawów możliwego bycia wjebanym.
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 1522 / 73 / 0
Poczekaj aż zaczniesz mieć sny o kici kici, najgorsze są te gdy wbijasz dzidę, naciskasz tłok i się budzisz. Ah te poranne biegi do apteki %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 1098 / 7 / 0
Hahaha, ja wlasnie czesto mialem takie sny, najczesciej z kokaina, heroina i.v i crackiem. Bedac wjebany w stymulanty zawsze marzyl mi sie crack i fantazjowalem jaki to kurwa musi byc potezny rush euforii. Pozniej mialem sny, ze z local junkies zalatwialismy cracka i czasami nawet udalo mi sie spalic, ale dzialanie bylo tylko stymulujace z leciutka euforia. Czesciej jednak zalatwilem juz cracka ale nie mialem jak go spalic, nie bylo na czym, nie dalo sie itd.. Ahh ta frustracja. Czesto tez w snach chodzilem w nocy po badziewiatych dzielnicach i pytalem czy chca cracka palic.

Czesciej jednak mialem sny, ze apteki okradalem, a tam w chuj benzo i morfiny. Najgorsze jest to, ze takie sny koncza sie w takich momentach gdzie akurat masz przyjebac.

"Addiction, it will even steal your dreams"
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.