Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Jak to jest, ze userowi Marcins96 wyswietla się Użytkownik zbanowany. Użytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu i nie wiemy jak z nim się można skontaktować.
a ciągle pisze?
Nie mam nic do chlopaka, pytanie ze zwylej ciekawosci
No bez kitu w tematach kodeina/heroina, mial podpis zbanowany i ciągle napierdalal posty
nawet zadalem tam w jakiejs knajpie pytanie
post3289032.html#p3289032
i ciągle z nim pozniej pisalem
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata