Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1152 / 230 / 7
Na bogato jest wtedy kiedy nie podbijasz działania "wzmacniaczami" (typu dyso przed) tylko walisz słuszne dawki.
Na bogato jest wtedy gdy nie zadawalasz się tańszymi "zamiennikami".

U mnie bywa różnie, ale najczęściej jestem oszczędny (np. 50mg 3-MMC to dla mnie standardowa dawka). Kiedyś ćpałem raz na miesiąc i nie miałem oporów, innych niż dbałość o własne życie, przed waleniem dużo. Gdy odurzam się częściej, mam jakąś blokadę psychiczną przed rozrzutnością.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1079 / 126 / 3
Staram się mieć jakieś palenie lepsze/gorsze to już na bogato że prawie zawsze chce coś mieć pod ręką.
Jak piję to nie na bogato inne ćpanie racztej też nie bogato ale niewątpliwie grubo!
  • 203 / 8 / 0
ja jak mam grosiwo to lece na bogato nie odmawiam sobie a jak grosz się skończy to post. jak mówią mądre głowy "kto nie ma miedzi ten w domu siedzi"
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 714 / 45 / 0
Kurwa co za zjebany wątek. Podsumowując temat - jeśli ćpun ma kasę to ćpa oporowo, jeśli nie ma to nie ćpa oporowo i oszczędza. No popatrz!
  • 561 / 40 / 0
Ja zawsze na bogato bo jestem w chuj nadziany i co kurwa ?
Zal wam dupe sciska ? %-D
  • 1450 / 19 / 0
Little_Jack pisze:
Kurwa co za zjebany wątek. Podsumowując temat - jeśli ćpun ma kasę to ćpa oporowo, jeśli nie ma to nie ćpa oporowo i oszczędza. No popatrz!
PEACE AND LOVE.

Czysta prawda. Nie ma co się oszukiwać.

Masz 100zł- lecisz po 4 wory i latasz całą noc. Masz 5zł- dorzucasz się, by mieć jedną bele a potem sępisz o mały gratis.

Lub idziesz do Biedry po 2 V.I.P.'y po 1,75 każdy %-D
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 203 / 8 / 0
kup sobie za cene tych dwóch vipów cipacza :P
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 35 / 1 / 0
Jak "zachłysnąłem" się narkotykami (biorę od stosunkowo niedługiego czasu), potrafiłem w jeden weekend przewalić 4g koksu (po 250zł za g). Średnio miesięcznie szło po minimum 2-4 tys. na same stymulanty.

Teraz dużo dużo mniej.
Po krótce: zmiana pracy, i zarabianie x-razy więcej niż w poprzedniej robocie, sprawiło że mi odjebało, zączłem szukać nowych mocnych bodźców. Jestem pewny że gdybym klepał biedę i liczył kase od pierwszego do pierwszego to trzymałbym się od narko z daleka.
Wszystkie zamieszczone wypowiedzi są fikcją literacką, zaś postaci, miejsca i zdarzenia to wytwór wyobraźni autora, a wszelkie podobieństwo jest przypadkowe.

Mój poprzedni nick to Pawel75. Anonimowość w sieci to podstawa
  • 714 / 45 / 0
@up, niesamowite.
  • 569 / 20 / 0
Czemu niesamowite? :D pewnie jakby każdy miał tyle kasy to cpał by w opór...
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.