mnie pierwsze palenia 2 lata temu ur144, "pobudzaly" w stylu dobrej sativy ale teraz to juz nie to.
faza słaba i niewyraźna przy średnich dawkach, przy większych wpływ na psychioke wcalen ie byl duzo lepszy za to pojawiały się bardzo męczące drgawki i napięcie w całym ciele
dodatkowo po paru dniach jarania dostałem anginy
5f-akb i 5f-pb są ja kdla mnie 100 razy lepsze
Przez przypadek łyknąłem 100 mg THJ-2201 z wodą myśląć, że to coś innego. Mentalnie panika, zacząłem odliczać czas i szykować się na sroge pokaranie, przygotowałem Kwetiapinę i benzoski na wszelki wypadek... a tu jajco. W tej chwili mija 11 godzin od przyjęcia, a jedyne co czuję, to lekki dyskomfort w żołądku. Mam nadal być w pogotowiu, czy nie zadziała już wcale i mogę wyjść do ludzi?
Nie fajny kanna, ciągle mialem uczucie jakby czegos brakowalo
Przyznam, że czasem to bywa irytujące bo bardzo łatwo przespać "faze" :-)
Życie to najlepszy narkotyk...
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.