Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 110 / 1 / 0
Na pewno lepsza, w znaczeniu że zdrowsza lecz trudniej ją dostać. L-tyrozyne łatwo dostać w sklepach stacjonarnych a guaranę podobnie jak yerba mate trzeba zamówić przez internet.
Jest dobrze, w końcu nic nie dzieje się bez powodu.
  • 131 / 2 / 0
ta yerbe to sobie moze pic indianin co mu sie nie chce w polu kopac a nie typ któremu brak impulsu. Spróbuj alfa -ppp czy pMPPP. Mi zajebiscie podchodzi mdpv, w ostatnim ciągu spłodziłem mase pomyslow. Niestety po tygodniu przychodzi mi juz tylko jeden... Takze mowie, wszystko fajnie jak dasz rade sie powstrzymac od długich ciagów czy dorzucania. A niestety jest to taka grupa gdzie nawet mistrz we władaniu stymulantami moze przedawkowac na wlasne zyczen. Jednak dalej polecam ta druga opcje, wpisz sobie w duckduckgo psychiatra+swoje miasto, idz prywatnie. nigdzie to nie bedziesz mial odnotowane czy cos. Zaplacisz z 30-50zl za wizyte i wyjdziesz z garscia fajnych recept. Niech ci da jakis neuroleptyk, moze byc sulpiryd. Ci prywatni sa naprawde spoko bo pisza co chcesz no i mama nie wie ze ćpiesz :O

hmm zastanawiam sie czego ci jeszcze nikt tu kwasa nie polecił, przeciez on LECZY ; (
  • 576 / 11 / 0
Od kiedy to neuroleptyki zwiększają inteligencję i intuicję :huh:. To że sulpiryd aktywizuje nie oznacza, że nie powoduje sedacji i efektów ubocznych neuroleptyków, a to akurat jest czysty antagonizm D2 i D3. Pamiętaj też, że stres i depresja nie działają pozytywnie na inteligencję, radziłbym iść w kierunku najpierw leczenia tego niż władowania się w stymulanty. Może np. deanol - jest słaby, ale coś tam działa. No i tamte ziółka o których mówiłem i yerba mate.Nic na siłę nie zwiększysz ;). Na objawy HPPD pomocne są benzo, ale jest groźba uzależnienia, niektóre neuroleptyki mogą nawet pogorszyć sprawę.Objawy u ciebie przypominają bardziej dystymię niż zwykłą depresję.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2011 przez howlman, łącznie zmieniany 4 razy.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 2 / 0
a kiedy ja pisalem ze zwiekszaja. Jak dla mnie to spoko grupa i pomaga wyjsc z mentalnego bagna. Zreszta specem nie jestem. wydaje mi sie ze chlopak chce cos co chula od zaraz bo inaczej pierdolnie tym po 2 tyg. Zawsze tez moze pic herbatki z melisy i zen-szenia : (
dobra koniec znachorzenia idz do lekarza.
  • 110 / 1 / 0
Do psychiatry dzwonię jutro i umawiam się na wizytę jak najszybciej. Tylko teraz nie wiem jak przeprowadzić z nim rozmowę, czy żądać konkretnych leków, czy mówić o swoich dotychczasowych przygodach z substancjami psychoaktywnymi czy je pominąć?
  • 253 / 3 / 0
Nie, nie mów o ćpaniu, bo to będzie strata pieniędzy. Powiedz, że czegoś tam próbowałeś i stwierdziłeś, iż Ci to nie służy. Zaskarbisz sobie zaufanie i dostaniesz, być może, coś lepszego.
Ja spróbowałbym 50mg sertraliny i 3,6g piracetamu na początek. Ewentualnie dorzuciłbym 30mg mianseryny (m.in. nasennie). W razie kryzysowych sytuacji na początku kuracji - jako koło ratunkowe - podstawowe dawki bromazepamu.
Nie sugeruj niczego lekarzowi, bo ego zaboli i się wkurwi. Delikatnie i rzeczowo.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 2 / 0
zwroty:
- z tego co czytałem w internecie najbardziej by mi pasowal...
- znajomy brał <lek> a miał podobne problemy i mowil ze pomoglo

co do uzywek nie spowiadaj mu sie jak z trip reportów. Wspomnij ze lubisz alko i jakies dopalacze.
z lekami to juz nie wiem, poczytaj sobie dzis forum. dobrze tam chlopaki opisuja, co, jak i po czym. Jak ci bedzie przepisywal i sie pytał ile opakowan to bierz jak najwiecej, kazda wizyta kosztuje. aaa i pewnie prywaciarz bedzie chciał ci wcisnac terapie, to spław go bo sie nie opyla. mow' sie zastanowisz ale pewnie tak'. na terapie to sie chodzi juz na darmoche

edit; o Vincent tez masz racje, zalezy jak trafi, mi pisal co mowilem. Wiadomo jak idziesz i mowisz daj pan klony to powodzenia zycze
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2011 przez drewniany, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 110 / 1 / 0
Dzięki za rady, mam nadzieję że rozmowa pójdzie dobrze ;-) (no o ile mu nie dam w zęby jak powie że on to tutaj tylko Trittico widzi :nuts: ) Niestety ale podejrzewam że zacznie od jakichś lekkich leków, najlżejszych i najmniej działających więc nie wiem czy jest sens na coś lepszego liczyć.
  • 253 / 3 / 0
A ile Ty masz lat, kolego? Od tego wiele zależy. Jak dostałeś tylko słaby trazodon, to raczej jesteś poniżej 20-stki.
Uwaga! Użytkownik Vincent Vega jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 2 / 0
no to powiedz ze brales Trittico i ci nie pomagał
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.