hmm zastanawiam sie czego ci jeszcze nikt tu kwasa nie polecił, przeciez on LECZY ; (
dobra koniec znachorzenia idz do lekarza.
Ja spróbowałbym 50mg sertraliny i 3,6g piracetamu na początek. Ewentualnie dorzuciłbym 30mg mianseryny (m.in. nasennie). W razie kryzysowych sytuacji na początku kuracji - jako koło ratunkowe - podstawowe dawki bromazepamu.
Nie sugeruj niczego lekarzowi, bo ego zaboli i się wkurwi. Delikatnie i rzeczowo.
- z tego co czytałem w internecie najbardziej by mi pasowal...
- znajomy brał <lek> a miał podobne problemy i mowil ze pomoglo
co do uzywek nie spowiadaj mu sie jak z trip reportów. Wspomnij ze lubisz alko i jakies dopalacze.
z lekami to juz nie wiem, poczytaj sobie dzis forum. dobrze tam chlopaki opisuja, co, jak i po czym. Jak ci bedzie przepisywal i sie pytał ile opakowan to bierz jak najwiecej, kazda wizyta kosztuje. aaa i pewnie prywaciarz bedzie chciał ci wcisnac terapie, to spław go bo sie nie opyla. mow' sie zastanowisz ale pewnie tak'. na terapie to sie chodzi juz na darmoche
edit; o Vincent tez masz racje, zalezy jak trafi, mi pisal co mowilem. Wiadomo jak idziesz i mowisz daj pan klony to powodzenia zycze
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.