Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
No tak, bo wieksza dawka ma cos do przekraczania BBB.

Wazne, zeby jak najmocniej te orzechy pogryzc w ryju, bo duze kawalki nie dostana sie do mozgu. Mozna rowniez sprobowac je przepchac - zamykamy usta, zaciskamy nos i pompujemy powietrze.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Tiaa... Albo donosowo. Jak acodin można, to czemu gałki nie? :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pilzi »
Ej, muszę spróbować tej gały, kupię jutro te całe Kamisa (bo ponoć najlepsze) i zobaczymy... Trochę się obawiam smaku, bo jak widze jednym smakuje, drugim nie bardzo... Pozatym ja to mam mocny łeb więc wiecie... :scared: I co do poprzedniego posta - próbowaliście wąchać? %-D
Uciekliśmy z Dineylandu, który w środku okazał się Auschwitz, ale w każdej chwili może odezwać się w nas wściekłe, ślepe pożądanie disneylandowych świecidełek.
H <3
  • 10 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: KLONO »
Są rzeczy których bym nie wciągnoł- jedną z nich jest gałka (nawet gdyby działała.... no chyba żeby super działała:). Najważniejsze żebys kupiła całe orzechy i zarezerwuj sobie 2 dzien- bedzie zajęty zapewne mega zwałą, kacem etc. jak kto zwie
Uwaga! Użytkownik KLONO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jak się na Twój nick patrzę to też bym Cię nie wciągnął :nuts:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 5 / / 0
Ostatnio z kumplem wrzuciliśmy sobie gałkę po raz 1, on tylko 2 orzechy bo prawie się porzygał od tego smaku. Ja zjadłem 3 kamisa i około 70% zawartości opakowania mielonej gałki. Nic mi nie siadło, czekałem 8 godzin. Niesmak w ustach trzymał cały dzień i do tego "czułem" gałkę którą zjadłem... Na następny dzień mnie tylko głowa bolała :/
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichybob »
Ja miałem ładne kredki po 1,5 paczki Kamisa(wsypałem do kubka zalałem kranówa i chlup w głupi dziób). Teraz myślę o jakimś koknecie (3-4 paczki) ewentualnie jakiś mix ale nie z MJ na pewno.
Uwaga! Użytkownik Cichybob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
Z mj jest super. %-D. Rozkłada Cię bardziej niż benzo i koda razem wzięte.
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 1098 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Nie uwazam z wlasnego doswiadczenia zeby koda z benzo byla jakims rozwalajacym mixem. Malo euforycznym i masakrycznie zamulajacym byc moze. Benzo to ogolnie syf, chyba najmniej rekreacyjna uzywka (jesli uzywka mozna to nazwac). Jedyny plus to taki, ze mam tego od chuja za darmo ale nie korzystam.
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Ostatnio wypiłem napój z 6 utartych gałeczek - piłem chyba zbyt długo bo prawie 5h, tak mi masakrycznie nie wchodziła. No Nic a NIC!!. Później dojadłem jedną, później 2. Łącznie 9, ale 6 wypitych przez parę H. Nie zdziwiłem się, że nic nie zadziałało. Następnego dnia zjadłem 6, pogryzłem i zjadłem, w niecałe 30 minut. Bez efektów. Czy może ktoś konkretniej napisać jak szybko trzeba je spożyć ?
Załadujwszechświatdodziała.Wycelujwmózg.Strzelaj.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.