Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
trudno powiedzieć ile, a zwłaszcza jeśli chodzi o alprazolam. Jedni jedzą po 4mg i ledwo co czują działanie, innym po 1mg urywa się film. Pyzatym jak zaczyna się jeść benzo, to człowiek nie ma wyczucia i często ma się warzenie, że jest sie trzeźwym, że nic nie wzięło, a tak naprawdę jesteśmy już dobrze porobieni i odpierdalamy głupoty, tylko nie zdajemy sobie z tego sprawy. Przeczytaj jak często przewija się w tym dziale historia, o urwanym filmie, o zjedzeniu wszystkich tabletek choć miało się zamiar zjeść tylko 2.
Więc zaczynamy od małych dawek, powiedzmy 0,5-,75mg + piwo, bo z niewielką ilością alko, benzodiazepiny działają przyjemniej.
ale nawet nie ma gwarancji, że będzie ci po tym przyjemnie, jeden mój znajomy bardzo chętnie odsprzedał mi paczkę neurolu 1mg, bo działal na niego tylko mocno nasennie, załatwił sobie z zamiarem zarzucania do piwa w barze, ale zamiast działania typowo relaksacyjnego, antylękowego, które przepisuje się alprazolamowi, już po 1mg muliło go tak ze zasypiał na stojąco.
jak spróbujesz to zobaczysz

a ten mój znajomy miał wymarzonego lekarza ogólnego. Poszedł, ściemnił że ma stres przed maturą i od razu wypisała mu benzo. Najpierw sedam 6mg, za drugim razem neurol 0,25, za trzecim razem neurol1mg. Jednak przestał chodzić gdy się przekonał, że to nie jest drag dla niego. zabawne jest to ze jak powiedział jej, że sedam źle na niego działa (też go muliło) to pani doktor stwierdziła że to dziwne "bo wszyscy sobie go chwalą" :)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: qvintix »
W końcu wziąłem 1,5mg i zapiłem szklanką wina... Efekty całkiem, całkiem - byłem wygadany, wyluzowany i troche uchachany. Ale nie wypiłem kawy i po 2 godzinach padłem do łóżka... W sumie nie zawiodłem się na xanaxie :) Zacząłęm od większej dawki niż mówiłeś, bo zazwyczaj wszystkie dragi działają na mnie dość słabo. Mam jeszcze tylko 20 tabsów czyli 5mg, więc rozłoże to sobie na 2-3 razy. Ogólnie to nie zamierzam wchodzić w benzo, bo jestem niepełnoletni i nie mam dojścia do nich ;/ Tą jedną paczke xanaxu zakosiłem z babcinej szuflady <rotfl>
forgetting
  • 622 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
qvintix pisze:
Tą jedną paczke xanaxu zakosiłem z babcinej szuflady <rotfl>
Wysłać babcię na detoks!!! Do Monaru najlepiej! To dla jej dobra!
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Ponoć farmaceuci mogą kupować niektóre leki bez okazywania recepty , napewno nie wszystkie , tylko te o słabszym działaniu.. Dzieki temu załatwiam u znajomej farmaceutki maści które normalnie są na recke , a ona zapisuje , że wzięła na własny użytek.. Mam związku z tym pytanie jeśli się ktoś na tym zna , czy realnium i klonozepan są na wykazie tych leków które farmaceuci mogą kupować bez recepty ?? Bo jak tak to być może bymi się udało je załatwić u tej znajomej..
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
nie wiem dlaczego ale po większej ilości nasennej benzodiazepiny typu lormetazapam zapitej browarem, często nachodzą mnie melancholijne myśli, pojawia się tęsknota za czymś nieokreślonym tak silna, że aż potrafię parę łez uronić ;] zdarza się to wam benzodiazepinożercy? jak wy opisalibyście ten stan?
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 437 / 21 / 0
Nostalgia będzie dobrym słowem.

A może ty po prostu jesteś emo? ;-)
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1238 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 98#p287898
Ponowię pytanie. Czy kilkuletni Estazolam zadziała i czy wjebać od razu te 3 tabletki na raz?. Czytałem że mogę zrobić się od tego senny.. a nie chcę żeby mi się urwał nagle film ;-)
לאכול חומצה!
  • 622 / 28 / 0
Ja bez tolerki to bym zjadł 3-4mg na pierwszy raz.

Ale jak walisz browar z chłopakami na ławce co tydzień, to tolerancja na benzodiazepiny też większa.

Sum-a-sum-a-rum: Jak masz tylko 3 tabsy to wal wszystkie na raz. W benzo dorzucanie nie ma sensu.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 29 / 0
Hmm zjadłem jedną pół godziny temu. W sumie mogłem wszystkie :-/ A jeżeli dorzucę te dwie to poczuję różnicę?

A tak na marginesie to wolę wypić z kumplami piwo w barze, przy bilardzie albo lotkach, niż na ławce ;]
לאכול חומצה!
  • 1238 / 29 / 0
Zostały mi 3 tabletki. Tak naprawdę miałem 4. Ale jednej nie policzyłem bo w opakowaniu była na wpół otwarta więc pomyślałem że już jest do wywalenia. Teraz mam pytanie. Czy ta jedna będzie miała dalej swoje właściwości?
Druga sprawa: najlepsza metoda zapodania. Pod język, pokruszyć i w klame, czy połknąć? Wyczytałem że najlepiej pod język. Ale jak to ma się do Estazolamu. Pewnie będą miały zjebany smak... W ogóle martwi mnie to że jest sporo po terminie. Jakieś 5-6 lat. Wczoraj po jednej było, hmm, coś czułem, coś nie.. sam nie wiem. Było inaczej że tak powiem. Miałem na wszystko wyjebane, no i skończyły się w końcu te pojebane paranoje po dragonie. Ale co tam, walnę wszystkie trzy i zobaczymy jak będzie. %-D Pozdro :-)
לאכול חומצה!
Zablokowany
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.