Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 14 / 5 / 0
Nie nie brałAm :^) rzadko kiedy biorę i tak tamta apteka to last resort i nie chodzę tam często.
  • 4603 / 2217 / 1
Popyt generuje cenę. Skoro wiedzieli, że i tak kupisz, to podnosili ceny. Ale powiedz szczerze, przejmowałaś się tym? Nie sądzę. Byłaś zadowolona, że się udało ogarnąć kodę i tyle...
  • 14 / 5 / 0
Pewnie że się nie przejmowałam. Przede wszystkim dlatego, że byłam na kodzie, no i dlatego że sama sytuacja jest zabawna, a nie denerwująca żeby się tam tym przejmować. Wiesz podchodzę do okienka, wszyscy dobrze wiemy po co jestem, udajemy że nie, farmaceuta i tak się pyta czy coś jeszcze, ceny podnoszą po 30 groszy tak jakby nie chcieli żebym się zorientowała czy coś (wiem że nie dlatego, ale i tak bawi) teatr taki się dział tam, że od razu dzień poprawiony i wychodzę z apteki z bananem na ryju i kodą w kieszeni.
  • 73 / 30 / 0
01 czerwca 2021Mefistofeles1945 pisze:
01 czerwca 2021LeStrange pisze:
@Mefistofeles1945 Zawsze ale to zawsze 30 minut przed rozgryzieniem thio dwi tabletki amretliu (cetyryzyna) albo dipherganu (prometazyna , monco podbija ale na recke) , pierwsze pół roku na kodzie też cały chodziłem pocharatany, nawet raz matka koleszki wbija mu do pokoju a my siedzimy we 3 , krechy na stole a ja bez koszulki cały podrapany i mówie "przepraszam ale nie mogę przestać"
:halu:

Na ten moment jak nie mam antyhistamin to nie wrzucę kody, nie ma nawet takiej możliwości tym bardziej że jednorazowa dawka niwelująca swędzenie do zera to koszt zależnie od apteki -1,20zl do 2 zl . Dopóki nie wrzucę antyhistamin to nie tkne kody, bo to jebane swędzenie jest w chuj bardziej nieprzyjemne niż samo ugrzanie , na początku nie wiedziałem jak z tym walczyć a teraz nie wyobrażam sobię siedzieć i sie drapać po kodzie, zapomniałem w sumie jak to jest i bardzo mnie to cieszy, czasem aby lekko zaswędzi bo wiadomo że do zera sie nie zniweluje histaminy
Ale diphergan jest na recepte? A cos co podbija bez recepty?
Na pewno DXM zmniejsza tolerancję i 30 mg pół godziny przed kodą wzmocni, a co działania antyhistaminowego to zawsze biorę amertil dwie tabletki (20mg cetyryzyny) bez recki i nie swędzi :mniam:
Sometimes life gets fucked up
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs

:pacman: :kreska: :nos: :skret: :tabletki: :amfa: :extasy: :bongo: :papieros:
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
  • 1195 / 223 / 32
01 czerwca 2021Woodzie212 pisze:
Nie nie brałAm :^) rzadko kiedy biorę i tak tamta apteka to last resort i nie chodzę tam często.
Sorry. Kiedy Twój wpis czytałem, miałem oczy szeroko zamknięte :tabletki:
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 3455 / 563 / 2
Czyli DXM wzmacnia dzialanie dobrze wiedziec.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Czy syrop actavisu jest dostępny w niemczech?
  • 23 / 8 / 0
Kurde takie piękne stany dawała mi jeszcze te 4 lata temu koda, a teraz nie ważne jaką ilość wrzucę to dosłownie 0 działania albo nawet odczuwam strucie sulfogównem. Szkoda bardzo, coś jak skończona bardzo burzliwa miłość.
Uwaga! Użytkownik friendafterrehab nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
02 czerwca 2021Mefistofeles1945 pisze:
Czyli DXM wzmacnia dzialanie dobrze wiedziec.
i zbija dodatkowo tolerancje.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 482 / 96 / 0
Nie radzę tego nikomu, ale jako ciekawostkę podam, że biorąc antybiotyk wszystkie opiaty działały na mnie mocniej jakoś o 30 procent. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale jeśli ktoś będzie na antybiotykoterapii to może podzielić się doświadczeniem. Tylko błagam nie kupujcie celowo antybiotyku będąc zdrowym w celu pobicia działania.
Zablokowany
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.