01 czerwca 2021Mefistofeles1945 pisze:Ale diphergan jest na recepte? A cos co podbija bez recepty?01 czerwca 2021LeStrange pisze: @Mefistofeles1945 Zawsze ale to zawsze 30 minut przed rozgryzieniem thio dwi tabletki amretliu (cetyryzyna) albo dipherganu (prometazyna , monco podbija ale na recke) , pierwsze pół roku na kodzie też cały chodziłem pocharatany, nawet raz matka koleszki wbija mu do pokoju a my siedzimy we 3 , krechy na stole a ja bez koszulki cały podrapany i mówie "przepraszam ale nie mogę przestać"
![]()
Na ten moment jak nie mam antyhistamin to nie wrzucę kody, nie ma nawet takiej możliwości tym bardziej że jednorazowa dawka niwelująca swędzenie do zera to koszt zależnie od apteki -1,20zl do 2 zl . Dopóki nie wrzucę antyhistamin to nie tkne kody, bo to jebane swędzenie jest w chuj bardziej nieprzyjemne niż samo ugrzanie , na początku nie wiedziałem jak z tym walczyć a teraz nie wyobrażam sobię siedzieć i sie drapać po kodzie, zapomniałem w sumie jak to jest i bardzo mnie to cieszy, czasem aby lekko zaswędzi bo wiadomo że do zera sie nie zniweluje histaminy
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
01 czerwca 2021Woodzie212 pisze: Nie nie brałAm :^) rzadko kiedy biorę i tak tamta apteka to last resort i nie chodzę tam często.
02 czerwca 2021Mefistofeles1945 pisze: Czyli DXM wzmacnia dzialanie dobrze wiedziec.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.