Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 663 / 13 / 0
Przechowywałem kiedyś ayahuascę w zamrażarce przez ponad miesiąc i działała jak świeża. Myślę, że zamrożona może leżeć o wiele dłużej aniżeli tylko miesiąc, czy też kilka.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 6 / 0
AstralWalker pisze:
@Wieczny_Szaman
Dobrze przygotowana strona! Szczególnie podoba mi się szata graficzna :)
Mam nadzieje, że informacje czy wskazówki jakie znajdują się na stronie pomoglą Ci w dojsciu do tego co umożliwia w pelni doświadczyć Ayahuasca. :]

Pozdrawiam.
  • 228 / 1 / 0
Witam, posiadam b. caapi yellow około 200g w całości i 100g liści chacruny, które leżą już dwa lata. Zastanawiam się czy są nadal aktywne, gdyż chciałem przygotować aye w te wakacje. Czy ktoś miał doczynienia z tak długo przechowywanymi składnikami?
Pozdrawiam
  • 3899 / 242 / 13
To nie długo ;D winian DMT zawarty w suszu roslinnym potrafi przetrzymać setki lat. Oczywiście powinien leżeć w ciemnym i suchym, a jeszcze byłoby dobrze w chłodnym miejscu. Śmiało rób wywary 1- 50g caapi i 2- 100g chacruny. W razie pytań pisz na priv
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 4024 / 373 / 951
A jak wobec tego z trwałością caapi? W maya swego czasu dodawali gratis do zamówień pnącza, które wg. nich osiągnęły swój limit shelf stocking.
  • 34 / / 0
Interesuje mnie połączenie chalipongi z ekstraktem(x25) z passiflory Incarnata.
Myslałem o 7-10g chalipongi z 12g ekstraktu... w jakim stopniu jest szansa, że zadziała?

Czy szansa na przedawkowanie 5-meoDMT z chalipongi nie jest za duza?
Wszystkie uzależnienia oddalają nas od sukcesu.
  • 3899 / 242 / 13
1 - nie za działa
2 - W chalipondze nie ma 5meo w ilościach, które jakkolwiek wpłynęłyby na trip wywołany przez DMT zawarte w tejże porcyji.

fajny masz nick ;)
  • 34 / / 0
Czyli mam rozumiec, ze najlepiej/najefektywniej wyekstrahowac freebase z liści Chali, aniżeli tworzyć aya?
  • 3899 / 242 / 13
Nigdzie tak nie napisałem.

Do aya potrzebujesz jeszcze inhibitora monoaminooksydazy; niestety nie każdy IMAO aktywuje DMT, tak więc passiflorę sobie w ogóle podaruj.
  • 34 / / 0
Ciężko tego nie wiedzieć, w każdym bądź razie teoretyzowałem jedynie nad możlwiościa ugotowania aya z ogólnie dostępnych/legalnych substratów co widze nie jest raczej realne w PL. Wysłałem Ci PW...
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.