Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3543 / 577 / 1
@up pierwszy raz?

Ja raz postanowiłem rozmieszać 300 rozpylonych retardów w wodzie. Wyszła klucha jak klej do tapet i nichuja nie szło jej rozpuścić!
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 419 / 44 / 0
apropo retardów to nawet przy rozgryzaniu ładując w siebie 3g dopiero po kilku godzinach (3-4 najmniej) poczułem całość. było tak sobie aż do tego momentu, w którym zapomniałem jak się chodzi.
  • 1344 / 145 / 8
@Retrowirus. coś ty, brałem wcześniej tramadol ale dziś w miksie (jak zawsze w sumie) i po parudniowej przerwie od alpry, kody, tramadolu a tak to codziennie piwka i prega.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 477 / 77 / 0
Co najbardziej polecacie do odstawienia tramadolu? Benzosy, baclofen czy moze cos jeszcze innego?
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 7 / 0
Zmniejszać dawki przede wszystkim, przed całkowitym odstawieniem. Ja używam benzosów, bo mam ich pod dostatkiem, a baclofenu nawet nie próbowałem.
  • 477 / 77 / 0
Zmniejszanie dawek to słaby pomysł, nie dość że samo odstawienie trwa o wiele dłużej to jeszcze wkurwiasz się przez to uczucie 'niedoćpania'. Zastanawiam się głównie czy lepiej sprawdzi się baclofen, czy pregabalina.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 293 / 41 / 0
Zmniejszanie dawek aż do całkowitego wyzerowania ich to dobry pomysł. tramadol nadaje się do tego znakomicie, w formie retardów najbardziej gdyż te działają długo.
W ciągu paru dni / tygodnia (w zależności jak długo byłeś w ciągu) możesz doprowadzić do braku jakichkolwiek fizycznych objawów abstynencji.
Jedyne co może Tobie dolegać po poprawnej redukcji dawek to depresja spowodowania wypłukaniem z serotoniny no i zakończeniem zabawy z używką.
Ta dużo lepsza metoda niż maskowanie skręta innymi substancjami.
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Po 1000 mg tramca zwala jest nie do przyjecia.Sennosc, wyplukanie z serotoniny, totalna depresja.Nastepnym razem za eksperymentuje z mniejszymi dawkami np: 300+ 300.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1823 / 104 / 20
Ja z kolei dzień po albo nawet kilka dni(nawet po takiej dawce, choć tolerki prawie nie mam) czuje sie pozytywnie naładowany, z lepszym samopoczuciem, większą pewnością siebie i ogólnie lepiej, tramadol jest idealnym lekiem na smutek, brak pewności siebie i depresję. Wiadomo oczywiście że zaleczanie takich rzeczy opiatami do nikąd nie prowadzi.
Ostatnio zżarłem ponad grama , wypilem 3 piwa i dopalilem mj - usypialem w kazdym miejscu w ktorym siadlem, a przez dwa dni mie mogłem w pełni oczu otworzyć %-D
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 657 / 93 / 0
03 sierpnia 2017Duce pisze:
Wiadomo oczywiście że zaleczanie takich rzeczy opiatami do nikąd nie prowadzi.
jak nie prowadzi, prowadzi, tylko zupełnie nie tam gdzie chcielibyśmy dotrzeć
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.