Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 310 / 6 / 0
Ile sklepów tyle rti tym bardziej nie pokładałbym wiele nadziej w polskiego vedora tej klasy ;-) Ale też czekam na raport
  • 35 / / 0
no i jestem po tescie probowalem to wczoraj na imprezie w klubie, jestem miło zaskoczony co tam siedzi nie wiem, ale na pewno nie beta ketony. Wjazd ala mefka tylko bez nieogaru, sama euforia trwa b. krótko bo z 20 min potem jeszcze czuc przez jakies pol godziny i praktycznie juz niewiele czuc. poszedlem spać normalnie ale piłem dużo wódy więc może to pomogło, dziś czuje sie bardzo dobrze. Nie mogę powiedzić czy to napewno rti bo chyba nikt nie jest w stanie stwierdzić tego... napewno to jest coś innego niż te rc z którymi miałem styczność już raz brałem rti z zagranicznego sklepu ale działało jak Dimetokaina czyli prawie wcale. Ogólnie odczucia mam podobne do dolek1488 wiec może coś w tym jest...
  • 28 / / 0
no pierwszy test i jestem zadowolony. Jak biskie koksu to nie wiem ale dzialanie mi pasuje i niestety wiem ze nie kupilem tego ostatni raz:)
  • 5 / / 0
jointu powiesz cos na temat dawkowania tego specyfiku?
  • 96 / 1 / 0
w jakich dawkach wciągałeś te RTI ?
  • 35 / / 0
ciezko powiedziec bo bylo na szybko rozsypywane w klubie ale cos kolo 100-150
  • 402 / 4 / 0
jointu pisze:
ciezko powiedziec bo bylo na szybko rozsypywane w klubie ale cos kolo 100-150
To to samo co kokofedron który opisywales na innym forum?
wiewi2@bk.ru
  • 402 / 4 / 0
Hi! 1 month ago, we bought 3 samples of the RTI-111 from different suppliers and had expertise - all substances were fake! It was a 4-FMA, a mix of M1 and B1 and Naphyrone if anyone interested, I can lay expertise here. After that we decided to count the cost of custom synthesis RTI-111. Hahahaaha, this product is worth more than cocaine! 15000-17000 dollars per kg! I think it is unprofitable to sell this product! Ask nmr from suppliers !
Cytat z lhf
wiewi2@bk.ru
  • 35 / / 0
ja mam tylko jedno konto na tym forum nie udzielam sie na innych.
  • 83 / 3 / 0
wiewi2 - syntezy na zlecenie związków, których nie ma rynku i są pożądane potrafią mieć przebitkę i 3krotnej wartości w detal, więc akurat takowym cennikiem bym się nie sugerował. Inna sprawa, że tropanowe wynalazki nigdy tanie nie będą.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.