Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Kiedyś byłem "babiarzem", i nie chodzi tu o chwalenie się, tylko o przestrzeganie początkujących opiatowców... Zawsze miałem conajmniej 2-3 dziewczyny stałe (będąc w małżeństwie), potem poznałem tą prawdziwą miłość i rok temu mnie zostawiła... Napewno bardzo poważnym powodem było "uciekanie" od sexu, ale najpoważniejszym to ĆPANIE!!! Byliśmy razem ponad 5 lat, i myślałem że tak już zostanie, niestety hera zabiera Wszystko!!! A mam już 36lat. Już rok jestem sam i nadal przegrywam z heleną, a o koietach (seksualnie) nie myślę prawie wcale... Chyba najbardziej boję się porażki, bo na takową raczej muszę być przygotowany dopóki będę ćpał to gówno!!!
Mając już tego serdecznie dość, jestem tydzień na mietku i prawie go wyzerowałem... Za niedługo jadę się zaszyć i może tym razem zacznę normalnie żyć, bez przymusu ćpania. To i może popęd seksualny powróci w niedługim czasie... Tego Wszystkim Opiatowcom życzę:)
pzdr.
Ale generalnie seks na tylidynie, tramcu jest ok.
Po kodzie nie lubie, petydynie nie probowalem, po oxycodonie tez nie.
Pozdrawiam.
organizm do nich się przyzwyczai (uzależnienie) kłopoty znikają a pojawiają się nowe dotyczą one przed wczesnego wytrysku a pojawiają się one w chwili abstynenci od opiatów np. głodów.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.