Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SmokerMan »
Nikt nie mówił,że na raz.Zajęło mi to kilka godzin nie więcej niż 5 mam się dobrze i narazie na zdrowie nie narzekam %-D Teraz robię przerwę od wszystkiego bo za dużo zaczyna już tego być...
"Nie znoszę żadnego absolutu, z wyjątkiem tego jednego przypadku: mnie samego. Tak się zdarzyło, że jestem, więc iluzję mego istnienia czynię mym najwyższym sensem. Traf chciał - i ja tego nie zmienię."
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Dla mnie osobiście dawka "rekracyjna" (tudzież taka do roboty), czyli dająca efekt lepszy niż kofeina (w normalnych dawkach) zaczyna się od 10mg w górę na start. Na dorzucanie można policzyć jakieś 5-7mg, jak pojawią się pierwsze objawy słabnięcia działania. No, najfajniej to po 10mg dorzucać, ale to zależy czego kto oczekuje od tej substancji ;-)
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanZ »
W tej trzeciej próbie przez pomyłkę napisałem że oralnie, a tak nie było, akurat za trzecim razem był snort. Kumpel podobnie. Tak więc 20mg w snortem fajnie działa:)
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SmokerMan »
SmokerMan
(...)a co do euforii to po amf jest jakaś?(...)
sam siebie muszę skarcić za głupotę...
Jeszcze lepiej 30 :D substancja b.ciekawa ,godna uwagi ale na imprezę wolę coś innego jakiś mef albo amf ale zawsze w połączeniu z MJ dla mnie taki mix najbardziej odpowiada a mdpv i MJ powoduje ,że jestem upalony ale mam chęci do działania o wiele większe niż w przypadku samej MJ próbował ktoś taki mix?
"Nie znoszę żadnego absolutu, z wyjątkiem tego jednego przypadku: mnie samego. Tak się zdarzyło, że jestem, więc iluzję mego istnienia czynię mym najwyższym sensem. Traf chciał - i ja tego nie zmienię."
  • 2013 / 84 / 0
A probowal ktos przypierdolic w instalacje?
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Yo :D.
Zamówiłem 40mg tejże substancji. Czytając ten wątek są podzielone zdania etc.
Polecacie przyjebać nocha 10mg czy bardziej w przełyk? ;D
...bo tak ogólnie patrząc - zdania są podzielone. ;)
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 153 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MeneVes »
Jeśli zdania nt najlepszej drogi administracji są podzielone, to uzyskasz właśnie taką odpowiedź. ;)
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanZ »
W weekend przetestowalem 30mg snortem .. pieknie porobilo :) ... no i tak sie rozgadalem ze 20m w aucie kolezance nie dalem dojsc do slowa a gdy skonczylem mowiac 'o kurwa, ale sie rozgadalem' to wybuchla smiechem mowiac 'zastanawialam sie kiedy sie zorientujesz i nie chcialam ci przerywac' :)
  • 285 / 2 / 0
No, ja wam powiem....
Dostałem paczkę z pewnego szopu...
Wysypałem 10mg [na początku myślałem - kurde, tak malutko a ma robić? nieeee.... no way] z osłonki żelowej.

Czas na próbę... jako że byłem zmęczony (spałem od 4:30 do 7:13) chciałem się lekko pobudzić.
Poszło drogą nosową jakieś... 3mg tego specyfiku. Poczekałem, po 10-15 minutach czułem leciutką euforie, pobudzenie. Myślę sobie - kurde, dobra substancja. Za 20minut przynosiłem 5mg, za 5minut resztkę która została.

Ogólnie, jak PanZ pisał wyżej, słowotok jest mocny. Rozmawiałem z moją lubienicą, śmiałem się, zakręcałem nią i prowokowałem do danych wypowiedzi. Jeśli chodzi o uczucia "czucia" - pocałunek był czymś bardzo przyjemnym, przyjemniejszym niż zwykle. Można powiedzieć że po słodkim buziaku odpływałem. Ogólnie, "miłość się włączyła".

Ona poszła, ja z speedoeuforią siadam na lapka. Pierwsze co - muzyka. Daft Punk - mimo że ich dośćdość znam, muzyka była jakby nowa. Pięknie mi się jej słuchało, chciało się tańczyć. Baunsowałem, dosłownie.

Co do "obrażeń" fizycznych... tętno w miarę normalne, efektów oczu brak (tnz. zauważyłem nieco pomniejszone źrenice, ale możliwe że sobie wkręcałem).

Czas zabawy w takim dawkowaniu to (godzinnie) 20:00 (lekkie pobudzenie + euforia), 21:00 (latam po pokoju, skaczę, euforyczne tralalanie), 22:45 (samo pobudzenie... trwające do teraz... dość uciążliwe, ale da się wytrzymać. podobne do przyjęcia dawki 0,6 grama kofeiny)

Zobaczymy jak będzie z zasypianiem ;)

[EDIT]
Godzina 2:35... Dopiero teraz jakoś ogarnia mnie zmęczenie. Idę spać. ;)
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2009 przez Karoleekk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 285 / 2 / 0
Pragnę dodać iż zasnąłem po 10minutach oglądania TV.

Lecz, nie polecam tego specyfiku gdy ma się jakiś problem. (gdy brałem - pełen radości byłem...)
Wtedy jest wielka skłonność do wyolbrzymiania, dołowania się... lecz to raczej standard wśród speedowców.

To tyle. Mam nadzieję że jakoś pomogłem "nowicjuszom". Ogólnie ocena wypadła pozytywnie, nie mniej jednak, nie polecam go na dłuższą mete (ciągi mogą być głupie i złe).
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.