Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 268 / 3 / 0
nie jestes wyjątkiem na mnie tez opiaty słabiej działały gdy łykałem moklomebid a powinno być odwrotnie
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Nie chodzi tylko o moklobemid, choć ten IMO, bo nie jadłem, powinien albo wzmocnić, albo nie zmieniać fazy.

A to, że nie poczułeś opiatowej luty są antydepresanty. Trzeba swoje odczekać. Skutecznie blokują enzym. A czasem, po takiej kuracji, kodeina już nigdy nie zadziała tak jak kiedyś - mocnych opio to się chyba nie tyczy, bo one są po prostu MOCNE, i silnie działają na organizm, przebijać prawie, że wszystko.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 167 / 1 / 0
Ja jadłam moklobemid z kodeiną 300mg i było normalnie, czyli lekka faza, bo mam tolerkę, natomiast z PST całkiem fajnie podbija działanie, czekam, żeby spróbować jak działa z tramcem. Dodam, ze jestem dosyć szczupłą dziewczyną jeśli ma to jakiś wpływ. A, ładnie podbija tez działanie oxy, wychodzi ekonomiczniej, chociaż to nie jest mój ulubiony specyfik, zamula mnie, euforia tylko na początku.
I know I dreamed you a sin and a lie
I have my freedom but I don't have much time
  • 2933 / 243 / 0
Na jakiej zasadzie inhibicja MAO miałaby wzmacniać działanie kodeiny ? Tylko po technicznemu poproszę. Jak dla mnie jedno nie ma związku z drugim, moklo może osłabić działanie kodeiny a nie ją podbić patrząc co się łączy z czym i co powoduje.
Dawny nick: tur3k
  • 3454 / 1116 / 0
Moklobemid w dawce dobowej 600mg, 6h różnicy między przyjęciem moklo a kodeiny DOŚĆ skutecznie (skutecznie kasuje SSRI) kasuje kodeinową euforię. Wydaje się, że spektrum działania jest szersze niż na SSRI, jest uczucie ciepła, przytłumienia, a nie tylko obucha w łeb jak to przy seseserach bywa. Być może, co najwyżej, w przeciwieństwie do serotoninergików morfina przebije się przez moklobemidową otoczkę. Pamiętam jak przy dawce 100mg morfiny na wenlafaksynie człapałam się na czworaka, a euforii ni widu, ni słychu. Miks dla ubogich duchem.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.