w końcu wyszłyśmy z klubu tuż przed koncertem hip hopowym. i dopiero wtedy zaczęłyśmy jako tako gadać i śmiać się z tego co gadałyśmy tudzież robiłyśmy.
najlepszym miejscem dla nas okazało się łóżko, wtedy faza najbardziej się rozkręciła. minusem było to, że trudno się było z niego podnieść, nawet do łazienki ;)
W sumie co by nie robić to na MDMA jest zajebiste.
@trinschen
Piwo wam nie smakowało?? ja będąc nawrzucany mogę je pić litrami bez opamiętania...
Ogólnie z twojego opisu wynika, że było raczej słabo. Śmiem twierdzić, że substancją którą zażyłyście nie było MDMA, lub było go bardzo mało.
Miałyście kryształy, czy piguły?
W sumie co by się nie robiło, gdzie nie było, to pod wpływem MDMA będziemy czuć się zajebiście. Uważam też, że każda okoliczność ma jakiś inny klimat koncert, impreza, domówka, spędzanie czasu z bliska osobą,.. itd. Zależy jaki jest nastrój i okoliczności.
Choć na imprezie podchodzi mi najbardziej. Muzyka, kolory, ludzie - to jest to.
Z resztą po większej dawce, to raczej przypał gdziekolwiek pokazywać wygięty ryj w śród obcych ludzi.
0202122 pisze: Choć na imprezie podchodzi mi najbardziej. Muzyka, kolory, ludzie - to jest to.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.