Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 73 / 0
Boloxxx pisze:
Tylko potem wapowanie lq w proporcji 1 ml spirytu na 2 ml lq może być średnio smaczne %-D
Era cymbałów, nie wierzę. Toć kurwa napisałem że liquid ze spirytem 50:50 i spiryta prawie nie czuć.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1472 / 26 / 0
Procentowo spirytus-liquid

20-80 ,czuć leciutko

40-60 drapie po gardle strasznie ,da się palić ale z trudem czuć lekkie działanie alko może to placebo

70-30 palić to wyzwanie ,kara dla naszego gardła
  • 1521 / 73 / 0
Tak trochę poza tematem co do mieszania liquidu i spirytu:
http://www.youtube.com/watch?v=2cOHc3xM97g
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1472 / 26 / 0
A jeśli chodzi w temacie to uważajcie ,myślałem ,że to nie możliwe aby się przepalić z e-fajki no możliwe ,ale myślałem ,że trzeba się postarać

do 4 ml ,nasypałem nie więcej niż 60 mg STS ,nie podgrzewałem ,na chama wsypałem i nic nie kombinowałem

wziąłem 6 buchów i zdychałem 2 godizny , niewiele brakowało aby kumpel dzwonił po karetke
  • 121 / 8 / 0
Ostatnio wsypałem kilka ostatnich kryształków URki do clearomizera (bezsznurkowego) i po podgrzaniu nad świeczką i kilku dużych buchach jakieś tam efekty były wyczuwalne. Teraz czekam na JWH-307 i mam zamiar to powtórzyć, tylko ze stężeniem kanna o wieele większym w liquidzie, mam nadzieje że zadziała przyzwoicie, bo opcja ogólnie bardzo fajna, karać w autobusie/sklepie/gdziekolwiek na mieście %-D
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 1521 / 73 / 0
purple_swag pisze:
karać w autobusie/sklepie/gdziekolwiek na mieście %-D
Jeśli przez karać rozumiesz osiąganie prawdziwej kary, to nie wiem czy tak fajnie. am - 50zł, epapieros - 100zł, kara na przegubie autobusu - bezcenne. Za wszystko inne zapłacisz skrzywieniem na psychice.
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2013 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 10 / / 0
Tyle odpowiedzi że wciąż nic nie rozumiem :D. Najprościej: Bierzemy olejek ze sklepu np. beznikotynowy nalewamy 2 ml do e-szluga i wsypujemy np. 50 mg jakieś kanna (np. BB-22), mieszamy i "palimy" od razu? Czy jeszcze coś podgrzewamy, bo już nic nie rozumiem. Proszę, wytłumaczcie jak dla laika ;)
  • 1472 / 26 / 0
@UP ja tak zrobiłem jak wyżej i się przepaliłem z STS-135

niewiele brakowało a była by karetka,nie tyle co paranoje itd co fizycznie mój stan był niestabilny
  • 1628 / 196 / 0
A mógłby ktoś spisać, które kanna najlepiej nadają się do palenia z efajka?

Bo to, że BB-22 > reszta(albo większość) to już wiemy, jeszcze STS-135 jest okej wnioskując po opisie wyżej %-D, a dalej?
  • 9 / / 0
Trochę odgrzewam kotleta. :-D Czy jeśli rozpuszczone w spirytusie kanna dodam do liquidu i później odparuje spirytus to kanna mi się nie skrystalizuje?

Poza tym czy ktoś próbował innych kanna z e-papierosa? Szukam czegoś lajtownego, ale żeby nie było problemów z rozpuszczaniem w liquidzie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.