Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
czego nie polecasz brać nikomu ?
hera
113
39%
amfa
62
21%
LSD
2
1%
kokaina
7
2%
maria
7
2%
grzyby
1
0%
bieluń
67
23%
DXM
5
2%
benzo
15
5%
inne?
14
5%

Liczba głosów: 293

ODPOWIEDZ
  • 1180 / 103 / 0
mefedronu - ryzykujesz utratą naturalnego odczuwania satysfakcji, radosnego, zdrowego, pełnego, kompletnego dobrostanu jaki oferuje nam Wszechswiat - materii i czasu, ryzykujesz po prostu utratę blasku w oczach, który płonie w nas z każdym oddechem,uderzeniem serca,spojrzeniem,dotykiem,węchem,smakiem, tym strumieniem życia, mysli,zmysłów,wyobraźni,na jawie i podczas mary, całej amplitudy emocji jakie niesie bycie homo sapiens, od przerażenia i bólu przemijania, aż do ekstazy i poczucia głębokiego odczuwania spokoju i szczęscia, fizycznego i psychicznego niepowtarzalnego swiadomego mózgu w samotnym behawiorze. posród innych samotnych małp, które nie wiadomo po co, skąd i dlaczego oraz dokąd zmierzają, mefedron zniekształca odczuwanie czasu i przestrzeni, wewnętrznej i zewnętrznej, sprawia, że Twój mózg, czyli Ty biochemiczny i elektryczny, zamykasz przed sobą możliwosci - bycia z ukochaną osobą w prawdziwej relacji, pozornie wynosi ekstazę na wyżyny i doliny fizyczno-psychiczne, ale tak naprawde formatuje mózgi i osobowosć w najlepszym przypadku zabiera i stępia zmysły w jakims tam procencie uposledza nasz OUN, w najgorszym wpędza w depresję kliniczną, chorobę o wysokiej skali smiertelnosci.
mefedron jest trucizną - kradnie sny, zmysły i ego, zniewala podstępnie i czasem nieodwracalnie, już nigdy nie będzie naturalnie i prawdziwie, a to przecież ważne, żeby móc żyć pełnią, eksplorować życie ciałem i umysłem potrafiącym być jak umysł dziecka, chłonnym i odważnym, samoswiadomym i wespółswiadomym, tak relacje międzyludzkie - miłosć,czułosć,fizycznosć i psychicznosć mefedronowa są nijakie i nudne w konsekwencji...

[ external image ]

Potwierdzone Info - mefedron
https://www.youtube.com/watch?v=loncBUiOT9U
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 14 / 0
Ja zaznaczyłam bieluń, bo jeśli faktycznie tak ryje psychikę jak ludzie opisują to chyba nikt przy zdrowych zmysłach by po niego nie sięgnął :)
Living like this is a full-time business.
  • 2372 / 57 / 0
Wszystkie.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 559 / 28 / 0
Opio i benzo, trucizny typu bieluń.
  • 1 / 1 / 0
Miksy - seks-libido potężnej energetyzującej psycho-fizycznie siły /w moim przypadku to kobiety-female i raz shemale, na różnych etapach mojej egzystencji od 16 roku życia do lat trzydziestych /obecnie mam na karku 41 wiosen/ były katalizatorem, nałogów - to przez uczucia i emocje związane z drugą osobą, płycej lub głębiej wdepnąłem w zmienianie stanów świadomości i kombinowanie z biochemią mózgu, w te żonglowanie strumieniami parasympatykomimetyków i strugą sympatykotoników, a poziom wyjściowy to weganin-wegeteranin, kawa, papierosy, herbata, alkohol:

- tytoniowego;
- 'euforycznego' {mefedron, ectasy, ganja, 6/5apb];
- 'stymulująco-euforycznego' [kokaina poczęstunek od shemale >>> rchemicals m.in. 3mmc, neb, metiopropamina, pentendron, 4fma, 5mapb itd.]
- 'psychodelicznego' [lsd, homet, 4 aco-dmt, 2 ce,cb,cp ]

itp, itd, jednym słowem nałóg i korzystanie z substancji psychoaktywnych miał bliższy lub dalszy związek z drugim człowiekiem, a kobieta dla mężczyzny może stać się jego Nemezis, w każdym razie trzeba być ostrożnym w uzależnieniu od uczuć i emocji związnych z libido i ego, pomijam kwestie związku dwojga ćpunów początek zawsze jest cudowny, bo wzmacniamy nasze doznania z Kimś, taki s&s jest zgubny dla naszych mózgów i ciał, pojawiają sie po prostu czynniki /m.in.hormony/, które przy samotnym ćpaniu nie występują lub są spłycone.

Tak więc miksy np. goofball, czyli metaamfetamina z heroiną, w tym przykładzie Jessego i Jane podane dodatkowo dożylnie: https://www.youtube.com/watch?v=Ri0cifENxm0

heroina i.v. - np, Chris Moltisanti w 'The Sopranos' - https://www.youtube.com/watch?v=Snk91mNRJgE
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2017 przez TiJaz, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Do przeniesienia - dział mixy - wątek ogólny / TiJaz
Uwaga! Użytkownik DeltaNilu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Na dobrą sprawę, to na każdą grupę substancji da się znaleźć 'paragraf' i wydać na nią wyrok (Andriej Wyszyński lubi to). Bardziej zasadne będzie wystrzeganie się pewnych niezdrowych zachowań, niż napiętnowanie danego narkotyku.

Kurwa, kogo ja chcę oszukać. Ćpuny, zdrowy rozsądek i trzeźwość osądu :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 748 / 39 / 0
@up
Wow... Zazdroszczę mimo wszystko doświadczenia :)
Maksymalne przepalenie receptorów.
  • 1 / / 0
amfa zawsze z taką totalną patologią mi się kojarzy, a patole lepiej omijać z daleka :P
Papierosy :kotz:
  • 3455 / 1124 / 0
Pamiętaj, wielcy tego świata ćpali amfetaminę do nauki, tworzenia.

A klej wąchały dzieciaki z podstawówki. Podobnie było z żarciem nasion bielunia.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 108 / 5 / 0
Wątek o kleju już wygasł/został zamknięty, a ścierwo nie bez powodu nazywa się ścierwem. bieluń dla ludzi bez wyobraźni jakiejkolwiek.
Uwaga! Użytkownik jhg80 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.