Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Przegryzłem sie przez cały temat (3 dni czytania :P) i w zasadzie zabrakło mi tylko jednego - nie piszecie swojej masy przy podawaniu dawek!!! Nie wiem czy mi ktoś odpisze zanim sprawdzę empirycznie sam za 2 godzinki ale jak myslicie czy na 1 raz (80kg) lepiej kartonik 1,4 mg przyjać np 2/3 (0,93mg)poddziąsłowo czy może lepiej 1/2(0,7mg) donosowo ? Bardziej prawdopodobne że spróbuję 2/3 poddziąsłowo =) pozdro
2mg (ważę 75kg) zarzucone wieczorem, po porannym tripie na 2C-B, zaowocowało bardzo mocną podróżą, która mentalnie może nie wymiatała (chociaż pod tym względem też niczego sobie), natomiast wizuale mnie totalnie zmiażdżyły. Wszystkie obiekty w polu widzenia przeobrażały się, niemalże jak po Powojach. W półmroku, zwykły, brązowy dywan, uprzestrzennił się i zamienił się w smoki fruwające wokół obracających się sześcianów. Kaktus stojący na parapecie, ożył i śmiał się ze mnie, swoją rubaszną gębą. Wpatrywanie się w liść ukazało fraktale dorównujące tym po LSD. Wszystko okraszone dosyć specyficznym i miłym nastrojem.
Bardzo interesujący środek :).
Sab0taZ pisze:Witam :)
Przegryzłem sie przez cały temat (3 dni czytania :P) i w zasadzie zabrakło mi tylko jednego - nie piszecie swojej masy przy podawaniu dawek!!!
Bo nie ma większego sensu podawania wagi ciała dla substancji, która działa już w kilkuset MIKROgramach. Ten związek chemiczny jest zbyt aktywny, by różnice w wadze dawały wart odnotowania wpływ na intensywność. Raz się nawet zdarzyło, że 1 karton porobił znajomego grubasa mocniej niż mnie.
exT: w zasadzie masz racje ale bez podawania mas badanych obiektów ciężko cokolwiek wnioskować, zauważ że ludzie na forum w tym temacie zalecaja mniejsze dawki dziewczynom(zwykle lżejszym), poza tym na mnie 1/2 dobrego kartona na 80kg LSD też licho działa (co u kumpeli 40 kg robi masakrę) a cały jest już optymalnie, więc będe postulować że masa ma znaczenie (choć w przypadku tak aktywnych subst. raczej drugorzędne)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.