Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 29 / 0
akurat przy 25c to chyba zbytniego znaczenia nie ma bo to psychodelik z nazwy tylko, hehe
BS
  • 253 / 5 / 0
Bez przesady. 25C ma jednak wszystkie cechy psychodelika, zarówno na poziomie mentalnym jak i percepcyjnym. A to, że są one lekkie nie oznacza, że ich nie ma.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 1951 / 15 / 0
Pozatym na receptory działa te same. I to mocniej niż 25I.
  • 187 / 4 / 0
Witam :)

Przegryzłem sie przez cały temat (3 dni czytania :P) i w zasadzie zabrakło mi tylko jednego - nie piszecie swojej masy przy podawaniu dawek!!! Nie wiem czy mi ktoś odpisze zanim sprawdzę empirycznie sam za 2 godzinki ale jak myslicie czy na 1 raz (80kg) lepiej kartonik 1,4 mg przyjać np 2/3 (0,93mg)poddziąsłowo czy może lepiej 1/2(0,7mg) donosowo ? Bardziej prawdopodobne że spróbuję 2/3 poddziąsłowo =) pozdro
  • 343 / 6 / 0
Moja pierwsza i raczej jedyna próba z tą substancją przeczy obiegowej opinii, jakoby był to psychodelik o słabym potencjale.

2mg (ważę 75kg) zarzucone wieczorem, po porannym tripie na 2C-B, zaowocowało bardzo mocną podróżą, która mentalnie może nie wymiatała (chociaż pod tym względem też niczego sobie), natomiast wizuale mnie totalnie zmiażdżyły. Wszystkie obiekty w polu widzenia przeobrażały się, niemalże jak po Powojach. W półmroku, zwykły, brązowy dywan, uprzestrzennił się i zamienił się w smoki fruwające wokół obracających się sześcianów. Kaktus stojący na parapecie, ożył i śmiał się ze mnie, swoją rubaszną gębą. Wpatrywanie się w liść ukazało fraktale dorównujące tym po LSD. Wszystko okraszone dosyć specyficznym i miłym nastrojem.

Bardzo interesujący środek :).
  • 76 / 7 / 0
Sab0taZ pisze:
Witam :)

Przegryzłem sie przez cały temat (3 dni czytania :P) i w zasadzie zabrakło mi tylko jednego - nie piszecie swojej masy przy podawaniu dawek!!!

Bo nie ma większego sensu podawania wagi ciała dla substancji, która działa już w kilkuset MIKROgramach. Ten związek chemiczny jest zbyt aktywny, by różnice w wadze dawały wart odnotowania wpływ na intensywność. Raz się nawet zdarzyło, że 1 karton porobił znajomego grubasa mocniej niż mnie.
  • 187 / 4 / 0
Witam wychodzi na to że należę do grupy (old school !) potrzebującej więcej niż przeciętni :P test (0.93mg) poddziąsłowo +(0,93mg) donosowo wypadł "jako tako". Ogółem ocena: 6/10, Następnym razem zarzucę sobie 2-3 kartony 1,4 mg to może zobaczę jakieś kolorki ;). Podsumowanie: faktycznie zabaweczka, alko rzeczywiście splyca, donosowo lepiej, cena mało opłacalna jak na możliwości, nie dla każdego ;), dobrze się miksi z 2C-P ;), bez dopalenia faktycznie lipa, na imprezkę w sam raz, bez dziewczyny więcej tego nie biorę - straszna chcica :P...

exT: w zasadzie masz racje ale bez podawania mas badanych obiektów ciężko cokolwiek wnioskować, zauważ że ludzie na forum w tym temacie zalecaja mniejsze dawki dziewczynom(zwykle lżejszym), poza tym na mnie 1/2 dobrego kartona na 80kg LSD też licho działa (co u kumpeli 40 kg robi masakrę) a cały jest już optymalnie, więc będe postulować że masa ma znaczenie (choć w przypadku tak aktywnych subst. raczej drugorzędne)
  • 182 / 4 / 0
to dlatego ze kobieta ma mniejszy mozg
  • 2362 / 29 / 0
po tym poście widać, że z twoim też jest coś nie tak
BS
  • 182 / 4 / 0
proponuje zapoznac sie z anatomią a przekonasz sie ze tak jest panie poprawny politycznie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.