Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Być może zrobię tak, że dawka, która wziąłem dziś o 16 będzie ta ostatnia i teraz już będę czekał na sucho. Do wtorku/ środy. I wtedy uderze z oxy.
Na moją logikę, po tych 48h beż bupry, receptory powinny się uwalniać i robić już miejsce na normalnych agonistów typu oxy. Więc pewnie skręta to oxy będzie leczyć ale będzie trzeba brać duzo większe dawki początkowo. Przez pierwszy tydzień pewnie.
Ponawiam swoje pytanie. Nikt nie przechodził z bupry na agonistów? :D jak to u was było?
Update sytuacji.
Po 47-48h od ostatniej bupry 8mg (łącznie w niedziele było 16mg), dzisiaj wrzuciłem 160 mg oxy. I ku mojemu zdziwieniu wygrzało dosyć ładnie. Myślałem, że nie smyrnie. Skręt od bupry już po tych 48h się zaczynał ale nie było jakoś bardzo źle. Niekomfortowo po prostu i bez chęci na cokolwiek. Więc wrzucone 160mg zadziałało na mnie tak, jak przed buprą działało ok 300 mg.
Także wgl dziwna sytuacja. Bo tolerka jakby spadła? A receptory na bank muszę mieć jeszcze buprą zapchane. Także dziś już nic nie wrzucam. Jutro rano wrzucę jakieś 100-120mg żeby zobaczyć jak będzie, najwyżej dorzucę. Ale to co mnie martwiło, czyli skręt od bupry, wgl nie wystąpiło. To znaczy po tych 48h, jak pisałem, był niewielki, ale oxy nie dość że zaleczyło, to jeszcze ładnie wygrzało... Ciekawa sytuacja bo w większości ludzie piszą o tych 72h. A tu 47h i ładnie zadziałało.
Widać to jest kwestia osobnicza. Może też nie byłem aż tak długo na tej buprze (4,5 tyg), żeby teraz utrzymywała się nie wiadomo jak długo mimo sniffowania 16mg dzień w dzień. No nic, eksperyment zakończony, można się przesiąść na oxy :D
Swoja droga jak jade na 2mg na dziaslo, to po 2 dniach juz jest "cos nie tak", na dtx skret rozkrecil sie po 5 dniach.... od bpr ofkorZ
Moze kiedys opisze jak to z nia jest. Gadalem kiedys przez tel z starym cpunem, to mowil ze nie ma wiekszego gowna, chcial odstawiac helem xD potem oxy i na koncu kodą.
Kazdy zazywa dluzej, inny krocej itp itd.
Less is more, more is less nie zapominajcie o tym. Yo
Od roku palę brauna. Ile? Wszystko :) z rzadka muszę zadowolić się kulką, tj. ćwiartka po naszemu. Z tym, że chuja ćwiartkę te bąbelki mają w obiegu. Maks 0,18 choć częściej pewnie 0,15. No mniejsza. Naprawdę rzadko palę jeden, przeważnie 3, czasem z 5. Jak nie mam siana to zarzucam Mietka - 20 mg pozwala funkcjonować, 40 mg jest już sikalafą, a po 60 mg przysypiałem. No ale fakt, że bylem zajechany brakiem snu, słabym odżywianiem i piąty miesiąc palenia cracka jak i brązu - dzień w dzień. Cracka piąty, brauna z 14-sty. No i teraz do rzeczy. 10 dni temu postanowiłem zacząć odstawkę. metadonem oczywiście, bo nie mam na niego samego w sobie tolerki, stosuje rzadko na skręty j.w. napisałem. Zacząłem od 40 mg, wczoraj wieczorem wziąłem ostatnia tabletkę i była to dawką 5 mg. Teraz jadę właśnie kupić bupre 0,2 mg. Jak to dawkować? metadon brałem raz dziennie, najpierw rano, potem zmieniłem na wieczór, bo wraz ze zmniejszaniem dawek coraz gorzej mi się spało. Dzisiejszej nocy po 5 mg chuja tam spałem. Ile wieczorem wziąć bupry pod jęzor jako ekwiwalent tej 5 mg i jak dalej schodzić, w sensie ile czasu?
Druga sprawa, że nigdy bupry nie brałem, choć zawsze miałem opór mietka no i właśnie bupry, ale wolałem to pogonić i kupić sobie brauna. Rzecz w tym, że od tych 10 dni jestem w Polsce, a nie chce mi się kołować heroiny, jest to dla mnie problematyczne i ten detoks trochę przymusowy, zwłaszcza, że czekają mnie wakacje, też przymusowe.
Od jakiej dawki i ile dni schodzić buprą? Nie ukrywam, że z raz bym się porobił chociaż. W sensie dzisiaj na ten pierwszy dzień zamiany :)
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.