Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eni »
Mi sie myolastan dobrze z tramalem komponuje. kiedyś jak jeszcze nie wiedziałam co to jest wogóle, a zostało mi przepisane razem z tramalem, wrzuciłam do szuflady i jak sie tram skończył to sobie przypomniałam i złagodził mi ten środek zjazd po dość długim ciagu. ostatnio taką samą kombinacje dostałam i bralam razem (tram codzienie i do tego czasami myolastan) i muszę stwierdzić, że taki mix sprawiał, że nie musiałam tego tramalu tyle dorzucać co normalnie. Poza tym rozluźnienie i humor wyjątkowo radosny :) gorzej było jak mi sie obydwa leki na raz skończyły... łączyłam tez z alko ale małe ilości i jakos nie zauważylam różnicy pomiędzy kombinacją tram+alko a tram+myolastan+alko
Uwaga! Użytkownik eni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
Wziąłem 300mg tego i czuję lekkie rozluźnienie,i fajnie się chodzi tak lekko,ale nic poza tym się nie dzieję,mam jeszcze tego sporo ale czy to coś zmieni jak wezmę więcej?
  • 761 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Belial »
Wczoraj wpadło mi w łapska 9x50mg tetrazepamu i mimo, że kiedyś już tam brałem, to była wtedy w ogóle moja pierwsza benzo i pamiętałem z tego tylko ociężałość, sflaczenie i takie tam to wczoraj mnie miło zaskoczył ten tetratio. Najpierw w połączeniu z alko, później dorzuciłem 250mg kody i jeszcze piwko, potem drugie. Było fpytę... idealnie do sytuacji, bo akurat byłem na małej kradziejowej wyprawie wykorzystując śnieżycę, nawet nadjeżdżająca lodówa kiedy miałem "fanty" w rękach mnie nie przeraziła :-D. Dzisiaj zarzucałem dalej, niestety już się skończyło, aaaale fajnie jest %-D ... bo jest jeszcze piwo.
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AnalnyNinja »
A jaka dawka tego zamulacza zadowoli kogoś z zerową tolerancją?Czy w ogóle warto?Pierwszy raz z benzo.
Uwaga! Użytkownik AnalnyNinja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Daje trochę uczucie ociężałości, ale nie jest złe... Z braku innych benzo daję radę. Ostatnio 200mg w połączeniu z kodą (100 z dobrą godzinę przed i 100 trochę po) i piwkami dało całkiem przyjemny efekt, gadatliwy się zrobiłem, chociaż z drugie strony ja po wszystkim jestem gadatliwy :D
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
rar Tetraratio łykałem takie se benzo, nic specjalnego - tak jak bromazepam to taki lajcik z działaniem przeciwlekowym, tak samo tetrazepam to taki średniaczek na rozluźnienie mięśni, chociaż kopie z alko :)
Non omnis moriar.
  • 761 / 11 / 0
Ja wim czy bromazepam to takie se nic specjalnego jak tetrazepam... Specjalistą od benzo nie jestem, fakt, ale bromazepam dla mnie był zajebisty.
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Też wole Lexotan z 12mg od 150mg tetrazepamu :P (taka skromna riposta) :D
Non omnis moriar.
  • 886 / 9 / 0
mam to benzo pod nazwą Miozepam w tapsach po 50 mg, jestem miło zaskoczony tym benzo :D u mnie akurat jak najbardziej na + :D dużo sprzeczności w tym wątku dla jednych dobra dla innych bez rewelacji na szczęście mi podpasiła :D
  • 2647 / 41 / 0
Kurwa,przeczytalem caly temat i ani slowka o tolerancji nie ma! No co z wami ludzie? Ile dni w ciagu mozna jechac? O ile trzeba zwiekszac dawke??
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2010 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.