Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 538 / 66 / 0
Siemka,
Mam pytanie. Bo trzymam fete już w samarce przez dluuuzszy czas, moze nawet pare miesiecy. Czy odbije sie to jakos znaczaco na mocy dzialania? Zauwazylem tylko ze zrobila sie bardziej sucha niz byla. Grudki totalnie w proszek sie zamieniaja.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 1857 / 70 / 80
Nie powinieneś odczuć spadku w mocy działania nawet po długim czasie.
  • 538 / 66 / 0
dziękuje anonku :3
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 1 / / 0
Ja od tygodnia trzymałam ok 2gram w torebce w woreczku foliowym. Rano gdy wciągnęłam resztkę w ogóle nic nie poczułam, wiec jak to jest z tym spadkiem mocy? Normalnie z facetem trzymamy w zamrażarce i kopie nieziemsko a teraz nic.
  • 3455 / 1124 / 0
Tolerancja?
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 306 / 15 / 0
Da sie cos zrobić zeby po fecie ze szklem nos nie nakurwial w srdoku przez następne 2dni?
  • 658 / 53 / 0
Dostałeś fetę że szkłem?!

Ja bym koniecznie przepłukał dokładnie solą fizjologiczną, a potem dał się zagoić.

A jeśli zależy Ci tylko na usunięciu bólu no to jakieś leki. Pewnie najskuteczniejsze będą opiaty, ale nie zachęcam do nich.
NLPZ bez recki raczej chuja dadzą.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 486 / 27 / 0
To chyba kolejne urban legend, jakoby dilerzy dorzucali skruszoną jarzeniówkę do towaru :lol:
ciris@tutanota.com
  • 658 / 53 / 0
No też mi się tak wydawało, ale kolega pisze jakby już dostał, więc kto wie, może któryś diler wziął sobie tę legendę na poważnie :D
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 486 / 27 / 0
Ma tylko 3 posty, może jeszcze nie wie, że to tylko urban legend? :D
Żeby nie było offa.. Mocny ból chyba może się brać od jakiś bliżej niezidentyfikowanych zanieczyszczeń, mi tylko raz kilka lat temu trafiło się coś takiego, dosłownie nie dało się tego wciągać tak kurewsko bolało.
[mention]Rurugs [/mention] używaj wody morskiej, przejdzie w kilka/kilkanaście dni (zależy jak zajechany masz nos)
ciris@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.