Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
24 lutego 2017mucha__ pisze: Hejo, od jakiej ilości po amf jest zjazd?
Po wstaniu uczucie wyprucia?
Jeśli wezmę puder podczas smutku coś się może stać?
Jak się porządnie wystrzelisz to nie przejdzie to bez echa, u mnie jednak nawet po dużych ilościach nie mam nieprzyjemności, kiedy schodzi, nawet kiedy nie śpię, nie jem etc. to czuję się bardzo okej, zwłaszcza w porównaniu do opisów waszych "zjazdów".
Moim zdaniem wszystko jest w głowie i jest to kwestia przyzwyczajenia/stażu.
Jak masz spoko stuff i na co dzień nie masz depresyjnego usposobienia, to futro powinno jedynie poprawić humor i zmotywować do działania.
Lecz w przypadkach, kiedy baaardzo na sile zjem - wtedy zjazd prawie ze nie istnieje. Ot, wersja light lekkiego kaca. Tak wiec: imo, organizm robi wiekszosc, aczkolwiek przyznam Ci racje, ze staz (nauka spania
Pozdrawiam ze slonecznego Somerset. :)
może też nie narzekam na "zjazd" po fecie, bo to nic w porównaniu co kieedyś serwowały mi ketony.
Pozdro!
24 lutego 2017hipollek pisze: wołam
24 lutego 2017whitealex pisze: wołam
No właśnie ja jestem w szoku, bo czuje się dobrze, trochę flak bo 3h snu, ALE cały cały cały czas serce dziwnie pracuje i czasem momentami płytki oddech + delikatny ucisk na klatce piersiowej.
Jakieś protipy? Aha, wczoraj w nocy alpra nie pomogła zasnąć (dopiero z dodatkiem piwka), ale serce dalej waliło jak posrane - pomimo tejże alpry :( co na serce można brać? Nie lubie tego uczucia...
###
Aha, ile dawkować sobie pasty, aby nie wylecieć w kosmos? linia długości zapalniczki o szerokości 2mm czy większe, kopiaste tematy?
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Możesz ewentualnie kupić sobie lepsze benzo, żeby uspokoić serducho. Nie zapomnij o uzupełnieniu mikro- i makroelementów, witamin etc, samo to już potrafi polepszyć sytuację. A jak dalej zamierzać ćpać fetę, to po prostu przywyknij do takich atrakcji.
Dobre dobranie dawkowania jest niemal niemożliwe w większości przypadków, bo towar możesz mieć skrajnie różnej jakości. Najpierw lepiej wysusz towar, spróbuj setkę walnąć na początek na rozeznanie, chociaż bez wagi to nie wiem jak to sobie odmierzysz
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.