Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 217 / 117 / 0
skręt day 4, zimny kurczak, po pół roku 150-0-150- ze snu wybudzają mnie trzęsące się ze zdenerwowania ręce, podszycie strachem, sztywne mięśnie, ogromna chęć zajarania peta / najebania się, chociaż rzuciłem pety 5 lat temu/ gardzę alko, podkurw, przywitanie się z kimś ze współlokatorów to jak przewalenie tony węgla łopatą, na samą perspektywę rozmowy dłuższej niż pierdnięcie spierdalam w podskokach. Z co tam większych planów na dzisiaj- siedzenie i ślinienie się.
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
20 czerwca 2020przodownik pisze:
ja dzisiaj przetestowałem dokładniej pregabalinę i muszę przyznać, że jest to świetny wynalazek i zaskoczył mnie swoim działaniem. mimo sporego stażu w modulatorach GABA pokazał swój potencjał. przyjęte zostało 300 mg Lineforu, około godziny 17:00, po godzinie działanie było już mocno wyraźne. ciężko to do czegoś porównać, a jednocześnie z łatwością można by powiedzieć, że jest podobna do wszystkiego. pregabalina w moim odczuciu łączy cechy alkoholu, benzodiazepin, baklofenu oraz GHB jednocześnie. w pewnym sensie oczywiście. efekty, które odczułem, to rozweselenie, specyficzny stan upojenia, podniesiony nastrój oraz dosyć silne działanie anksjolityczne. po prostu dobrze to działa i żałuję, że tak późno się tym środkiem zająłem. testy były wykonywane pod wpływem buprenorfiny, ale po to był jedynie dawka, która znosi objawy i nie powoduje większego haju, choć również czuję jej "lecznicze" działanie. ja myślę, że pregabalina, poza benzodiazepinami i baklofenem, powinna znajdować się w apteczce każdego lekomana. potencjał uzależniający jest i można by ją nadużywać. później jednak wywołała by nieprzyjemne objawy. zalecam do doraźnego stosowania, bądź w krótkich ciągach. celem poprawienia interakcji społecznych oraz odstawiania innych środków - tu się na pewno sprawdzi. dawka 300 mg jak na mnie to jednak sporo, byłem zdziwiony, bo po tylu latach używania GABAergików zadziałało to mocno i pokazało pazur. jednak środki te szanuję i nie nadużywam, poza epizodem z baklofenem. jak wcześniej wspominałem - satysfakcjonuje mnie 5-10 mg diazepamu bądź ekwiwalent. pregabalina w przypadku generyków nie jest lekiem drogim, a także jest łatwo dostępna. jestem zadowolony i będę korzystał. każdemu polecam. wszystko będę w tym temacie opisywał i szkolił się, tak, aby móc doradzać tutaj innym. wiedzę na jej temat jednak mam szeroką, bo zawsze robię głęboki research przed użyciem.

pozdrawiam całe grono użytkowników pregabaliny i dziękuję za wcześniejsze wpisy.
Z tego co piszesz i tak masz już neuroprzekaźniki pokazowane nawet jak jesteś nieświadomy (analogicznie wariat nie wie że jest wariatem). Głupia decyzja z Twojej strony w prege się wjebać. Dla zdrowszej osoby ok, ale ty zaraz skończysz w psychuszcze na wieki z rozjebanym zarówno przekaźnictwem GABA-B jak i GABA-A (benzo, barbi i teraz prega). Twoje życie twoje zabawki.
Uwaga! Użytkownik pszegladarka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3064 / 1040 / 0
jak najbardziej może służyć wspomagająco w procesie schodzenia z benzodiazepin, byle tylko stosować ją rozsądnie. w przypadku odstawiania innych środków również się sprawdzi. mi bardzo odpowiada jej działanie i będę się dalej zaopatrywał w Linefor. jeśli chodzi odzień dzisiejszy, to zaraz wleci popołudniowa dawka pregi - 150 mg. doszedłem do wniosku, że dawki rzędu 300 mg pregabaliny, będę brał tylko w sytuacjach kryzysowych, a tak będę trzymał się nieco mniejszych, aby dłużej cieszyć się działaniem leku i zapobiec szybkiemu skokowi tolerancji.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 45 / 4 / 0
Pregabalina dużo lepiej działa na pusty żolądek, potwierdzone info
  • 3064 / 1040 / 0
22 czerwca 2020pszegladarka pisze:
20 czerwca 2020przodownik pisze:
ja dzisiaj przetestowałem dokładniej pregabalinę i muszę przyznać, że jest to świetny wynalazek i zaskoczył mnie swoim działaniem. mimo sporego stażu w modulatorach GABA pokazał swój potencjał. przyjęte zostało 300 mg Lineforu, około godziny 17:00, po godzinie działanie było już mocno wyraźne. ciężko to do czegoś porównać, a jednocześnie z łatwością można by powiedzieć, że jest podobna do wszystkiego. pregabalina w moim odczuciu łączy cechy alkoholu, benzodiazepin, baklofenu oraz GHB jednocześnie. w pewnym sensie oczywiście. efekty, które odczułem, to rozweselenie, specyficzny stan upojenia, podniesiony nastrój oraz dosyć silne działanie anksjolityczne. po prostu dobrze to działa i żałuję, że tak późno się tym środkiem zająłem. testy były wykonywane pod wpływem buprenorfiny, ale po to był jedynie dawka, która znosi objawy i nie powoduje większego haju, choć również czuję jej "lecznicze" działanie. ja myślę, że pregabalina, poza benzodiazepinami i baklofenem, powinna znajdować się w apteczce każdego lekomana. potencjał uzależniający jest i można by ją nadużywać. później jednak wywołała by nieprzyjemne objawy. zalecam do doraźnego stosowania, bądź w krótkich ciągach. celem poprawienia interakcji społecznych oraz odstawiania innych środków - tu się na pewno sprawdzi. dawka 300 mg jak na mnie to jednak sporo, byłem zdziwiony, bo po tylu latach używania GABAergików zadziałało to mocno i pokazało pazur. jednak środki te szanuję i nie nadużywam, poza epizodem z baklofenem. jak wcześniej wspominałem - satysfakcjonuje mnie 5-10 mg diazepamu bądź ekwiwalent. pregabalina w przypadku generyków nie jest lekiem drogim, a także jest łatwo dostępna. jestem zadowolony i będę korzystał. każdemu polecam. wszystko będę w tym temacie opisywał i szkolił się, tak, aby móc doradzać tutaj innym. wiedzę na jej temat jednak mam szeroką, bo zawsze robię głęboki research przed użyciem.

pozdrawiam całe grono użytkowników pregabaliny i dziękuję za wcześniejsze wpisy.
Z tego co piszesz i tak masz już neuroprzekaźniki pokazowane nawet jak jesteś nieświadomy (analogicznie wariat nie wie że jest wariatem). Głupia decyzja z Twojej strony w prege się wjebać. Dla zdrowszej osoby ok, ale ty zaraz skończysz w psychuszcze na wieki z rozjebanym zarówno przekaźnictwem GABA-B jak i GABA-A (benzo, barbi i teraz prega). Twoje życie twoje zabawki.
kolego, nie będziesz mi mówił, co ja mam, a czego nie mam, bo nie jesteś mną i na temat mojego neuroprzekaźnictwa nie masz pojęcia. stosujesz jakieś dziwne porównania i próbujesz wmawiać mi jakieś bzdury. nie masz żadnej wiedzy w tym temacie i nie będę się sugerował opiniami kogoś z takim stażem i wiedzą jak ty. w żadnym poście, nie napisałem, że zamierzam się w pregabalinę wjebać - wręcz przeciwnie, przywoływałem do zachowania rozsądku i doraźnego stosowania. nigdy od modulatorów GABA nie byłem uzależniony, bo te środki to moje koło ratunkowe.

śmieszne jest to, że użytkownik z kilkoma postami będzie pouczał kompetentnego z znacznie wyższym stażem, nie znając jego historii. nie chcę się tu wywyższać, ale widzę, że nie wiesz o czym mówisz. gdybyś prześledził ostatnie dwie-trzy strony tego wątku, to może byś dowiedział się więcej.

swoją drogą mam pytanie do innych użytkowników - czy pregabalina też u was wzmaga tak apetyt? w przypadku niektórych GABAergików taki efekt występuje i wygląda na to, że w przypadku Lineforu również.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

with regards, przodownik
  • 1974 / 525 / 0
Tak, po pregabie chcę się żreć słodycze i śmieciowe żarcie, tylko u mnie spowalnia metabolizm i jedzenie strasznie długo siedzi w żołądku.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 3455 / 1122 / 0
Pierwsze słyszę, by pregabalina była dla "zdrowszych" osób i żaden z przykładów z życia wziętych na to nie wskazuje. Niektórych pacjentów nie stać finansowo na pregę, dopiero wtedy mają ordynowane inne leki.

Poprawię jedno: pregabalina to nie GABAergik tylko prekursor, analog GABA.

Ja szamię "w ciągu" od 3 lat obecnie, kiedyś już schodziłam po roku z dawki 600mg/d - zero większej tragedyji. Teraz każde 75mg jest bolesne.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 959 / 137 / 0
Ja kocham pregabalinową fazę przez pierwsze dni, czujesz się jak w pluszowym raju, jest tak milutko, mieciitko. Układasz się pod kołderkę - jest pluszowa mmm coś pięknego

Schodzę obecnie z oxy branego przez 6 dni zero odczuwalnego skręta, tylko ten pregabalinowy plusz jest pięknie
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4954 / 867 / 0
@bulku Trochę mnie nastraszyles,szame tym systemem juz rok. Poki co to mimo tego nadal sie czasem lęki pojawiają. Więc nawet nie myślę by odstawić.
  • 3064 / 1040 / 0
dzięki wam za odpowiedzi z poprzedniej strony na moje zapytanie, a użytkownikowi @misspill za sprostowanie dezinformacji i głupot, które rozsiał tamten "znawca". jeśli chodzi o głód, to widać nie jestem jedyny, bo faktycznie apetyt jest wzmożony. u mnie może niekoniecznie na słodycze, ale jedzenie w ogóle. jak już jem, to więcej niż zazwyczaj. to akurat dobry skutek uboczny, bo przy opiatach jest to bardzo pożądany efekt. mimo, że organizm jest do nich przyzwyczajony, to i tak hamują one apetyt. mi Linefor, czyli pregabalina naprawdę przypasował i mimo sporego stażu działa bardzo dobrze na niskich dawkach. szkoda tylko, że tak krótko.

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.