Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 49 / 7 / 0
ja ostatnio posmakowałem Bitburger - beczka 5l z Kaufland wychodzi nie drogo, łagodne w smaku, polecam
  • 12680 / 2454 / 0
Z Kauflandu polecam Jever'a - o klasę lepszy.
  • 43 / 3 / 0
Jest coś tańszego niż żubr w wielopakach w biedronce? Chodzi mi o coś podobnego w smaku bo wiadomo że kustosz jest najtańszy.
  • 49 / 7 / 0
@jezus_chytrus nie omieszkam spróbować tego Jever'a
  • 775 / 119 / 0
22 kwietnia 2024roolth pisze:
Jest coś tańszego niż żubr w wielopakach w biedronce? Chodzi mi o coś podobnego w smaku bo wiadomo że kustosz jest najtańszy.
chyba teraz jest promocja na łomżę pils, 12-pak za 24 zło, ja się chyba nawet skuszę, ze wszystkich koncerniaków złota łomża denerwuje najmniej

kustosz to gówno, jak po taniości to już lepiej hopfe
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 49 / 7 / 0
kustosza, też nie piję, a warka strong?
  • 4396 / 704 / 2117
22 kwietnia 2024roolth pisze:
Rozglądaj się w dużych sieciówkach, ale nie takich jak biedronka czy lidl, tylko chociażby Aldi. Oni mają czasem innych dostawców, więc możesz trafić coś ciekawszego. Poza tym, co Ci nie pasuje w Żubrze? Nie dość, że tani, fajny woltarz, to jeszcze dobrze smakuje. Kiedy piłem piwo, byłem jego fanem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 43 / 3 / 0
@deadmau5 w żubrze mi wszystko pasuje ale jak nie będę miał pieniędzy to żebym wiedział co kupić "alike żubr"
  • 775 / 119 / 0
zamiast polskich koncerniaków z dolnej półki lepsze są dyskonciaki made in germany - hopfe, stephansbrau, perlenbacher, jakościowo i cenowo to są lepsze piwa na chuj sie truć lechami, warkami i zywcami

fuzja - d5

a ja dzisiaj piłem witbiera od olbrachta całkiem spoko, do tego cold ipa z browaru za miastem ale takie 6/10

jednak atak chmielu albo double west coast to inna klasa, ale latem nawet dobrą hazy apke chętnie wsunę
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 519 / 103 / 0
Ostatnio testowałem se koncerniaki, wyszło mi ewidentnie, że Tyskie zmiażdzyło konkurencję pod postacią Żubra i Żywca. Tyskie było najlepsze, oczywiście w kategorii sikacze z Biedry. Ogólnie to Biedra i Lidl mają mega biedny asortyment piwny. Poza wspomnianymi to jeszcze gorsze, jakieś Okocimy, Łomże i Dębowe co to dobre było ale 20 lat temu, więc jedynie sentyment za kupnem przemówił.

I za to kocham Dino. Asortyment od najtańszych Mocnych (co nawet dają rade, a gwarantuje, że są lepsze od Harnasia), przez Koźlaki czy czeskie koncerniaki na poziomie, a na piwerkach z Fortuny skończywszy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.