Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 87 / 1 / 0
Mam pytanie, czy jest przy tym środku euforia ? Tzn czytałem że jest ale na przykład taka jak przy walnięciu metkata czy taka jak po walnięciu kreski amfy po 2 browarach ? ;-)
  • 38 / / 0
jest niewielka euforia, nie testowalem duzych dawek, bylo rzedu 100 mg. przy czestszym stosowaniu wystepuja niekorzystne efekty(paranoje klatkowanie obrazu i inne) ktorych sie nie spodziewalem bo poczatkowo NEB wydaje sie miec niewielkie skutki uboczne
  • 3206 / 176 / 0
jak po walnięciu metkata
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 11 / 0
Ile tego neba na pierwszy raz? Chce walnac w domu tak o dla sprawdzenia, osoba mieszkajaca ze mna sie polapie czy bez przypalu to jest?
Anaboliczny dżentelmen.
  • 1628 / 196 / 0
160mg oralem na pierwszy raz bez tolerki będzie dosyć mocno, ale poznasz o co w tym chodzi. Na dupie usiedzisz, ale możesz być trochę nadpobudliwy słownie. ;-)

100-125mg bym proponował na bezprzypałowe testy
  • 311 / 14 / 0
Dxmowykodeiniarz_2 pisze:
Mam pytanie, czy jest przy tym środku euforia ? Tzn czytałem że jest ale na przykład taka jak przy walnięciu metkata czy taka jak po walnięciu kreski amfy po 2 browarach ? ;-)
W moim przypadku, jeszcze za czasów NEBa od szczurzych, podczas małego tripa do Zakopanego, po około 100mg niewiarygodny widok gór przy nieziemskiej pogodzie skończył się płaczem ze szczęścia. Jeśli to nie był NEB, to nie wiem co oni mieli, ale chcę tego dużo.
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 42 / 2 / 0
Nie pierwszy raz mam styczność z tą substancją. Kiedyś dostałem jako freegift, bardzo mi się podobał, mimo potrzeby sporej dawki do zarzucenia, ale to był początek przygody z ketonami, teraz po dłuższym czasie zabawy, zamówiłem NEB'a, jakoś tak, mimo iż nie miałem zamiaru się nimi babrać. Otóż pozytywnie mnie zaskoczył, aż jestem w szoku, na początku delikatna euforia, a potem czysta stymulacja, jak po amfetaminie i to dosyć mocna. zobaczymy jak będzie później, czy dopadną mnie jakieś lękowce, bądź inne rysy psychiczne:D
Weźmy tego garść, zobaczymy co się stanie
Punks
nienot
Dead
  • 48 / / 0
Biorę wenlafaksynę, czy to dobry pomysł próbować NEB-a?
Uwaga! Użytkownik JustynaK93 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
Jak bardzo empatogennie działa NEB? Czy mógłby ktoś porównać empatię po NEBie z tą po eth-catcie?
"cat may go,' said the Lizard's"
  • 992 / 17 / 0
Po NEBie jakaś empatia tam występuje, przy ethcacie... moim zdaniem ethcat nie daję żadnej empatii w porównaniu do NEB. A NEB nie daje żadnej empatii w porównaniu z prawdziwymi empatogenami, przecież tu jest malutko serotoninki (ale jest jednak), empatia raczej wynika z chęci gadania. Połącz neba z 3mmc będziesz miał dużo empatii.

Ktoś pytał czy wrzucanie NEB-a na wenlafaksynie ma sens, nie wiem ile ma ale brałem na wenli i działało, chociaż działało słabo. Jak walniesz mało to niebezpieczeństwa wielkiego nie ma... ale lepiej nie. Po prostu nie, na wenli wszystko klepie słabo, a jakieś ryzyko jest.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.