Ja już tak od lat mieszam z lekami na własną rękę, na ogół z dobrym efektem, czasem chujowym jak obecnie. Zresztą, parę rzeczy z tej listy już odstawiłem.
Też mam borderline dlatego tak kombinuję z lekami, próbuję leczyć różne objawy bordera "po kawałku".
@Mefistofeles1945 nie, te wszystkie leki mnie wcale nie mulą, właśnie od lat mało śpię, mogę nawet 15 mg mirtazapiny wziąć rano i zero zamuły.
A to super w takim razie dobrze.
Co robić boje się, że się pogorszy
27 sierpnia 2023Mefistofeles1945 pisze:Jezus chłopie taki zestaw leków taka dawka ciebie to nie usypia przypadkiem jak weźmiesz wszystko? Mi wystarcza zwykła węgla faksyna jedna rano 150 i jedna po południu 150 zero dołów zero depresji stosuję już półtora roku.05 sierpnia 2023zburzony pisze: Zamknięty został bardzo ciekawy wątek świętej pamięci @5matrix na temat tzw. Świętego Graala czyli szukania idealnej dla siebie kombinacji leków. Ja właśnie od paru lat tak robię, obecnie biorę 8 leków (wiem, że to nie jest normalne) bo mam zaburzenia osobowości których lekami wyleczyć się nie da ale można przykryć ich objawy. Mój zestaw wygląda obecnie tak:
Duloksetyna 90 mg
sertralina 100 mg
Lamotrygina 300 mg
Trazodon 150 mg
Mirtazapina 30 mg
Agomelatyna 50 mg
Flupentiksol 2 mg
Fluwoksamina 50 mg
Na pewno nie będę już brał więcej leków, raczej będę dążył do ich redukcji. Choćby mirtazapiny pewnie niedługo będę brał tylko 15 mg, lamotryginę zmniejszę o 100.
Tak, wiem że istnieje już dział miksy, ale tamten wątek jest martwy a sporo z nas kombinuje z lekami.
Cały czas tylko myślę o tej agomelatynie i mojej wątrobie, ona ma duży przebieg i boję się że ago ją w końcu dojadę.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.