Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Więc, chciałem spróbować pierwszy raz przyjąć oralnie, ale jak to się przygotowujen, ile i jak?
Posiadam sort w białych kamykach łatwo kruszy się i w mniejszych drobniejszych żółtych. Wczoraj próbowałem donosowo faza była spoko z tego co tu czytałem podobna chyba do tej po 3-fea ale nie mam pewności co to jest, tylko spływ był dotkliwy a w nos nawet aż tak nie piekło. Z góry dzięki i pozdro.
albo zawin w kawalek chusteczki i szybko polknij
Wcześniej dwa razy miałem bezpieczny sort i wszystko co miałem przerobiłem w ciągach które zaczynałem od razu po dostaniu paczki. Bardzo silne dopaminowe zezwierzęcenie (ja tam to nazywam opętaniem) gdzie nie było w ogóle mowy żebym nie dorzucał aż skończy mi się towar, więc brałem przez 3-4 dni. Oczywiście w ogóle nie śpiąc. Do tego tydzień wcześniej próbowałem 4fma i działało dość podobnie, chociaż słabiej niż 3fea, a to powinno osłabić serotoninowe efekty 3fea i zbliżyć efekty do tych które daje branie w ciągu.
Teraz wziąłem 150mg 3fea i było czuć serotonię, chociaż nie tak mocno jak przy MDMA, a dopaminy to już więcej czułem po gaba-basherach (fenibut). Strasznie się pociłem i ogólnie czułem się jak po za dużej ilości MDMA, ale ze słabymi pozytywnymi efektami, a za to z silnymi negatywnymi. Jak zaczęło schodzić (4h od wzięcia) to nawet nie chciałem dorzucać, co było nie do pomyślenia przy wcześniejszych sortach, więc uśpiłem się eti. Dzisiaj trochę mnie w sercu gniecie (nie miałem tego nigdy wcześniej), mam spięte mięśnie na skroniach i chujowe samopoczucie (po ciągach czułem się już lepiej).
Ten sort co mam teraz jest w prochu i jest podobny do sproszkowanej kredy, a wcześniejsze były w małych kryształkach wymieszanych z proszkiem.
Nie wydaje mi się żeby to cokolwiek zmieniało, ale tego samego dnia i dwa dni wcześniej brałem 200mg SAM-e. W badaniach bezpiecznie łączono 600mg SAM-e z antydepresantami, albo ludzie preloadowali nim MDMA bez problemów, wiec nie ma mowy ZS.
Zastanawialo mnie, jak czytalem ten temat, jak ludzie moga to brac do pracy. Przeciez to totalnie rozleniwia , rozpizga oczy, daje potliwosc , oczy lataja i dodatku omamy na zejsciu. Sama serotonina i zero pobudzenia !
Totalnie faza rekreacyjna w jakiej dawce nie weźmiesz. Widze potencjał w tym sorcie, by mieszać z tryptaminami. ( nie , nie ma ZS bo obie działają w inny sposób, na inne receptory) jakby ktoś mi chciał wlepić warna ;/ )
Solo nie urywa niestety jajc u nasady moszny. Przydała by się odrobinka stymulacji .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
z ALD-52 też było super
ale do ludzi to za chuj nie :P
100-150mg. do 30mg. homipta albo jednego kartonu było git
można mocniej nie siadało mi na ciałow ogóle negatywnie, nie próbowałem dorzutek
samo w sobie to nic specjalnego
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
i jest więcej stymulacji
do miksów zostałbym przy 3-fea, taka lżejsza wersja 4-FMA bez tej dużej stymulacji i długiej z tego co pamiętam
Jak na dzisiejszy rynek RC dostępność i jakość produktów w kraju 3-FEA warto sprawdzić.
Nałogowi ketoniarze mogą być zawiedzeni.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Jak dla mnie to 4fma wydaje się być znacznie bliższe MDMA niż 3fea, no ale to moja opinia.
Nie wiem jak z MDMA, ale pamiętam, że widziałem podobieństwa do 3MMC. Taki sort zrobiłby teraz furorę. Od 1 lipca 2015 nie spotkałem się z takim w PL (wiem, że jeden mniej popularny sklep miał, ale nie zdążyłem przetestować). Pierwszy z tego co pamiętam był szary/beżowy, a drugi żółty. Ten prawdziwy to bielutki, totalnie wysuszony puder zostawiający po sniffie w nosie uczucie, którego nie da się zapomnieć (bolało oj bolało, a człowiek nie był przyzwyczajony do CMC :-D). Ten żółty wchodzi całkiem inaczej, ale w sumie jak na RC to mi i tak się podoba :-D .
3fea w mniejszych dawkach sniffem to dla mnie zwykły stymulant (4FMA w sumie też), a w większej sniffem czy p.o. już bardziej czuć sero.
Psychodeli nie zaobserwowałem po żadnym z tych dwóch, a po MDMA jednak jest to istotna część doświadczenia.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.