4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1098 / 6 / 0
Kruwa... Robie wlasnie kota, stoi w lodowce ponad godzine i klaczki manganu juz zaczynaja opadac ale kurestwo nadal jest brazowo-fioletowe?? O co kurwa jego mac chodzi? Robie tak jak zawsze. Poradzcie cos ASAP bo jak sie ten metkat zepsuje to pierdolne na leb :wall:

Dalem okolo 300-350mg KMNO4 na paczke sudafedu, jak zawsze
  • 655 / 3 / 0
Ja tak czasem mam :-). ChÓj wie od czego to się robi - może zbyt wysoka temperatura w lodówce? Choć wątpie. Zwykle filtruje dziada. odstawiam za okno (do lodówki - o tej porze roku to jeden chój) na 10-20 min i filtruje na nowo przez nowy filtr i jest git.
Ale jest to nienaukowe i oparte na wierzeniach ludowych - choć w moim przypadku się sprawdza.
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 1098 / 6 / 0
Zamieszalem, 5 minut i zrobil sie calkowicie jasno-brazowy... zaraz leci polowa w kabel. Zdam relacje czy dziala i jak dziala ;]
  • 251 / 1 / 0
Spoko, to nic takiego jeśli udało się przefiltrować.
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1098 / 6 / 0
Jaka jest najszybsza metoda na zrobienie kota w malej ilosci (max 12ml/paka), ale wydajna?

Kiedys ktos mi opisywal ale nie pamietam.

Sudafed w 9ml, przefiltrowac, 1.5ml octu, dorzucic tam 300kmno4, wymieszac
Lodowka

Bez osobnych roztworo na pefke i kmno4. Da rade tak? Moze byc szklanka, czy musi byc kieliszek? W kieliszku robilo mi sie bloto.

Chce go w jak najmniejszej ilosci zrobic, bo teraz to mi wyszla jedna paka an 3 strzaly po 6ml :wall:
Wypadlem z wprawy
  • 3449 / 122 / 8
Jeśli Acatar jest dalej tym samym czym był kiedyś, to robi się z niego w 15 minut łącznie z ekstrakcją taki metkat, że 5 minut po strzale biegniesz do lombardu (chyba że została ci jeszcze jakaś kasa, to wtedy wydajesz ją na kolejne paczki dopóki apteki są otwarte)

10 ml wody, metoda octowa na zimno lub na ciepło, jeden pies. Przynajmniej tak było kiedyś
  • 1521 / 73 / 0
10ml na pakę? Litości!
1. Rozkruszone tabsy acataru (bądź inny lek będący odpowiednikiem 720mg pseudoefedryny - za wyjątkiem Cirrusa ofkorz) zalewamy 4ml wody i 2ml octu (jeśli robimy z kwaskiem to 6ml wody).
2. Filtrujemy.
3. Dosypujemy 300mg KMnO4 (jeśli z tabletek to musi być rozkruszone na pył).
4. Naczynie ze zmieszanymi składnikami wstawiamy do lodówki/filiżanki z zimną wodą chłodzoną lodem.
5. Cierpliwie czekamy na wytrącenie się MnO2 - gdy to nastąpi to filtrujemy.
6. Voila! Teraz możemy iść na komisariat policji pochwalić się swoimi umiejętnościami.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1107 / 51 / 0
Ja bym dał minimum 6ml wody
Chuj na kaczych łapach
  • 655 / 3 / 0
Satif pisze:
6. Voila! Teraz możemy iść na komisariat policji pochwalić się swoimi umiejętnościami.
%-D
Ciekawe co komendant z wąsem, albo posterunkowy z pączkiem i pistoletem w dłoni lub inny człowiek w uniformie pseudo-listonosza lub agent 007 z W11 by powiedział??

A tak serio to po chuj lać tyle wody?? Lepiej według mnie później przepłukać jeszcze raz filtr czystymi dwoma ml H2O
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 33 / / 0
Satif pisze:
10ml na pakę? Litości!
1. Rozkruszone tabsy acataru (bądź inny lek będący odpowiednikiem 720mg pseudoefedryny - za wyjątkiem Cirrusa ofkorz) zalewamy 4ml wody i 2ml octu (jeśli robimy z kwaskiem to 6ml wody).
Przy takim stosunku octu do wody nie wyżera toto kabli?
Uwaga! Użytkownik Czerwony Kapturek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.