Zastrzegam tylko, że ja stosowałem tak, że przestałem jarać w poniedziałek i na wieczór przed położeniem się do łóżka przyjmowałem ~2mg (mam średnio dokładny roztwór, bo się wysypało z wora, ale coś koło tego). Ostatnie wrzucenie wczoraj i dziś nawet jeśli wystąpią trudności z zasypianiem to wiem, że to nie od zioła, a od leciutko rozregulowanego GABA. Na szczęście nadchodzi weekend to mogę sobie nockę zrobić z serialem/filmami/gierkami i przejdzie.
Także polecam ten specyfik do sytuacji, gdzie trzeba się ogarnąć, a spać się nie da.
Drugie pytanie jak dlugo taki roztwor zabutelkowany moze stac w zacienionym miejcu? Czy sam glikol propylenowy traci waznosc?
08 stycznia 2021WonszKryty pisze: Na bezsenność po odstawieniu trawy eti sprawdza się doskonale.
Zastrzegam tylko, że ja stosowałem tak, że przestałem jarać w poniedziałek i na wieczór przed położeniem się do łóżka przyjmowałem ~2mg (mam średnio dokładny roztwór, bo się wysypało z wora, ale coś koło tego). Ostatnie wrzucenie wczoraj i dziś nawet jeśli wystąpią trudności z zasypianiem to wiem, że to nie od zioła, a od leciutko rozregulowanego GABA. Na szczęście nadchodzi weekend to mogę sobie nockę zrobić z serialem/filmami/gierkami i przejdzie.
Także polecam ten specyfik do sytuacji, gdzie trzeba się ogarnąć, a spać się nie da.
Tyle ode mnie.
Łatwiej chyba ogarnąć receptę na estazolam. Działa naprawdę fajnie
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.