Odczuwalna faza jest delikatna, ale to i tak więcej niż przy jakiejkolwiek innej drodze podania, gdzie niezależnie od dawki nie czułem nic.
Dwa razy zdarzyło mi się przyjąć więcej, bo dorzuciłem porządne wygotowanie resztek z 1-2 plastrów. Wtedy zaobserwowałem, że pojawił się lekki ból łydek, poza tym nie miałem innych objawów skręta, ale wydaje mi się, że uruchomiło się działanie antagonistyczne.
Belial pisze:Pukam zazwyczaj dwa razy dziennie, ale drugi raz to jest drugie wygotowanie tych samych kawałków plastra
- jaką metodę ekstrakcji stosujesz ?
- serio po drugim gotowaniu coś odczuwasz ?
Sprawdzałem podanie donosowe i jest trochę mocniej ale coś mi nie pasuje w celach substytucyjnych wciągać...
Grentoo pisze:Sprawdzałem podanie donosowe i jest trochę mocniej ale coś mi nie pasuje w celach substytucyjnych wciągać...
@up: wystarczy trzymać pod jęzorem aż się nie rozpuści i nie przełykać śliny, nie ma sensu nic kombinować. Chyba że twój patent faktyczni daje większą biodostępność i nie szkoda ci tabsów na eksperymenty (ku chwale Hyperreala), to zrób jakieś małe porównanie ;)
już druga osoba mi zwraca na to uwagę, cyt. "zastanawia mnie jedna rzecz. nigdy na to wcześniej nie zwróciłam uwagi,
mianowicie po powąchaniu plastra ma strasznie chemiczny zapach, bardzo intensywny jakby jakiegoś rozpuszczalnika albo farby.
nie wiesz, czy tak jest zawsze? nie martwić się i wygotowywać? bo trochę mnie to przestraszyło."
jednocześnie każda z nich twierdzi, że w działaniu różnicy nie widać, podobnież...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata