najgorzej to po ciagu odstawic z dnia na dzien, wtedy bedzie chujowo - sprawdzone info.
Da się to zastąpić 10mg temazepamu i clona, ale to NIGDY NIE BĘDZIE TO SAMO.
Jak już pisałem zostawiam benzo i parę nocy przepłaczę chociażby, że jakbym miał polecać to właśnie to.
Ostwawić dość łatwo, można z innym benzo.
Ale można też zmniejszać i tak małe dawki na sen brać i choćby pić do tego i diphendrymaninę .
Clonazolam Dicla nawet (dla mnie) się do tego nie równa.
Szkoda, benzosik piękny.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Fister pisze:Trzy noce chyba będę płakał po tym fluBro. Osz takie kochane. Nie zgadzam się z przedmówcami że zamula itp, wystarczy wypić kawki, czy piwka i jest życie jak z limitless. No szkoda, szkoda od Polskich vendorów nie kupowałe, a dzisiaj jako że po jedzeniu walnąłem sobie w noska.
Da się to zastąpić 10mg temazepamu i clona, ale to NIGDY NIE BĘDZIE TO SAMO.
Jak już pisałem zostawiam benzo i parę nocy przepłaczę chociażby, że jakbym miał polecać to właśnie to.
Ostwawić dość łatwo, można z innym benzo.
Ale można też zmniejszać i tak małe dawki na sen brać i choćby pić do tego i diphendrymaninę .
Clonazolam Dicla nawet (dla mnie) się do tego nie równa.
Szkoda, benzosik piękny.
Nigdy nie myślałem, że się w coś wpierdolę a tu takie benzosy mi we łbie kręcą, a chciałem tylko się zrelaksować właśnie i wyłączyć te zjebane fazy na jaraniu. Z benzo trzeba uważać, teraz już wiem. Świetnie się czujesz i wgl wszystkie lęki znikają, ale szczerze to ile można tak żyć?
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
inny sposob odstawki benzo to spedzic pierwsze 2-3 doby na marihuanie w niewielkich ilosciach popijajac piwa ale to juz mniej zdrowe i lepiej z braku lepszych opcji. ;-)
Pozytywnie jak i sama substancja
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.