Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
[ external image ]
a jest tego tyle, na jedną zupę wystarczy???
[ external image ]
[ external image ]
z góry dzięki
Może to zbieg okoliczności, ale myślę, że kwasek ma znaczenie :) No i nie warto się jebać z gotowaniem... jak masz termos, to zalej wrzątkiem, zakręć, zostaw na godzinę, dwie; wypij, powtórz operację i wypij. I jeszcze raz można, potem już chyba nie ma sensu.
Ale 12 słodkich godzin - gwarantowane.
titi pisze:I kwasku dodaj.
Może to zbieg okoliczności, ale myślę, że kwasek ma znaczenie :) No i nie warto się jebać z gotowaniem... jak masz termos, to zalej wrzątkiem, zakręć, zostaw na godzinę, dwie; wypij, powtórz operację i wypij. I jeszcze raz można, potem już chyba nie ma sensu.
Ale 12 słodkich godzin - gwarantowane.
edit
@down
Kurwa wiem ;)
Ty wiesz co to jest kurwa wywar tudzież napar?
I jak już przy tym jesteśmy, to jak ktoś mi coś wyjaśni to będę wdzięczny. Jak piznę kuchenkę powiedzmy na 4/5 gwizdka i woda w garnku mi zacznie wrzeć a ja tego nie zmniejszę, to kurwa temperatura cały czas rośnie czy nie? Bo jak wynika z recently news from oxan, 105-106 stopni to ta magiczna bariera IIRC.
burek123 pisze:mak dobry. na zupe mysle ze styknie ale gotuj z te 40 minut yo.!
titi pisze:I kwasku dodaj.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.