Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
do tej pory nie spie a jest 2:30 aM
  • 1987 / 110 / 0
wiadomo coś o metabolitach i ich działaniu? podejrzewam, że jest analogicznie do MPH - powstaje metanol i kwas 3,4-dichlororitalinowy. jakoś te dwa chlory mnie niepokoją.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 9 / 0
zajebisty material pomimo ze minelo ponad 24h ciagle czuje dzialanie speedujace tego pudru kiedy wreszcie ... to sie skonczy i zrobie ze 2 dodatkowe testy wtedy napisze dokladnie.

Ale powiem wam ze to jest naprawde MEGA material a ten co tam pisal ze wrzucal po 150mg to musieli Cie kolego oszukac i wyslali Ci jakis syf a nie prawdziwe 3,4-CTMP

Na razie powiem tak ze ladowalo sie bardzo dlugo dawka ktora zazylem w 2 razach po okolo 10mg w odstepie okolo 2h
Faktycznie laduje sie to bardzo powoli cos tam zaczynamy czuc od razu ale faza rosnie rosnie
dodatkowo nie odczulem do tej pory nawet spadku nastroju (ktory jest typowym objawem po stymulancie na zejsciu) ... hmmmmm ..... Fajne to jest

Jak narazie to 3,4-CTMP = dla mnie feta dzialajaca mniej euforycznie ale bardzo dlugoooo i dosc dlugo sie toto laduje wiec dobrze radze :old: nie dorzucac lub przynajmniej odczekac ze 3h pomiedzy podaniem (powaga wydaje sie ze lipa a tu HOPS!") :old:

spostrzezenie
aha bylem tak pochlaniety (nudnymi sprawami dot. naprawy, uprgrade phonuf kompuf ze nie mialem czasu wyjsc zajarac weed) a kiedy zarzuce fete to oderwac sie od zieleni nie moge :? wiec tu duza roznica pomimo ze wrazenie mialem ze normalnie sfukalem sie

no i nadal nie mialem zadnego zjazdu i czuje sie dosc energetyczny taki wypoczety jak rano (a nie spalem ani minuty zeszlej nocy) ... heh qrwa !"£$

ps. Aha kolego powyzej sorry ze tak pozno ... JAK NAJBARDZIEJ nadaje sie na party jednak zdecydowanie jak dlamie to drug do pracy do krzesania ognia a mniej relaxing ale speed zawsze na kazde party sie sprawdzi
  • 330 / 1 / 0
Ja tego jeszcze nie probowalem, ale uwazaj z tym na party, bo tak jako ooo pisze, zobacz jak to kurewsko dlugo dziala i jak wolno wchodzi.

Podobniez dziala, dziala podobnie do etylof.

Moze ktos to porownac do etylofenidatu, ale w kwestii pracy nauki? Dawki etylo dla mnie funkcjonalne to 10-30mg max, co pare h. wiec tego pewnie max 10mg.
  • 1987 / 110 / 0
dla mnie długi czas ładowania i działania sugeruje, że za efekty odpowiada w dużej mierze jakiś metabolit. jestem coraz bardziej ciekaw tej substancji i również pytam o porównanie do EPH - fajnie gdyby było coś podobnego do EPH, rypiącego mniej po noradrenalinie, a działającego kilkukrotnie dlużej. o ile oczywiście za krótki czas działania EPH nie odpowiada u mnie tolerancja i wyrobione neurony ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / 2 / 0
A jak ze źrenicami?? %-D szukaj - surv

Jak etylofenidatu dawka dla mnie to 240-260mg(party) to 3,4ctmp ile trzeba sniffnąć żeby sie pobajlać ? :-D
i ostatnie pytanie. Czy występuje reakcja krzyżowa na b-k ?
  • 3363 / 360 / 0
NDRI nie sa raczej na imprezowanie, chyba ze w miksach.
  • 6245 / 446 / 12
offtopic:
@up: amfetamina? :P
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1987 / 110 / 0
FajnieJest pisze:
NDRI nie sa raczej na imprezowanie, chyba ze w miksach.
dla mnie są. w miksach też, główny mix - z muzyką :)
  • 232 / 2 / 0
Właśnie o taki mix mi chodzi... Jak jestem otriszowany to wiele mi nie trzeba %-D
Piwko, dobra muzyka(i te rozmowy... ciekawe czy będą tak fajne jak po EPH) :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.