Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 55 / 0
Czy każde benzo działa przeciwdrgawkowo ? Czy temazepam będzie dobry ? Właśnie po tym środku czuję się szczęśliwy , bardziej niż po diazepamie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3214 / 391 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Generalnie to każde wykazuje jakieś tam działanie przeciwdrgawkowe. Najsilniejsze klonazepam, diazepam i lorazepam. Też lubię temazepam, przyjemny stan bez zbytniej zawieruchy w głowie jak po klonach.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Ja wczoraj zażyłem 2 gramy Tramalu i 8 mg klona i żadnej padaczki nie miałem. Faza też była taka kiepska i słaba, że tak powiem. Gdy pierwszy raz wziąłem 800 mg to nodding był zupełnie jak po herze, tak sobie to wyobrażam. Było pięknie. W ciągu 6 dni zjadłem 10 gram tego Tramadolu :-/
A od jutra zaczynam detox na poważnie. Mam motywacje taką mocną że szok. Byłem nawet prywatnie u Psychiatry od uzależnień dzisiaj co kosztowało mnie 50 zł ale warto było. Zapisał leki i będzi git. :cool:
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 3214 / 391 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
To niezłą masz tolerkę jak 2 gramy i faza kiepska. Napiszesz jaki leki dostałeś?
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 1800 / 20 / 0
Nie dzisiaj, schowałem je do swojej tajnej skrytki i nie chce mi się wyciągać. Jutro napisze. A ta tolerka to wzrosłą masakrycznie szybko, sam się zdziwiłem. Najpierw wziąłem 1g i 200 mg a potem dorzuciłem do 2 g. Chciałem jeszcze dorzucać ale nie wiedziałem czy bym mógł przedawkować i się przekręcić. Takie są fakty, nie ściemniam -pisze prawde. Wcale nie chce pozować na jakiegoś największego ćpuna na tym forum. A od jutra DETOX ;]

PS: Oczywiście gdyby nie Klonozepam to padaczka byłaby niemal pewna na 100%. Może z dużo wziąłem klona bo 8 mg i faza była kiepska, co prawda był jakiś tam nodding ale to nie to co za pierwszym razem z Tramalem. :cool:
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2009 przez userd, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
raczej byś się nie przekręcił

[quote="neta"]
Z ciekawosci sprawdzilam sobie ile faktycznie tego Tramalu bylo ech;/,to byl flakon 96ml po 100mg/1ml,wiec na oko wypilam niecala polowe czyli ok 4500mg,ale czlowiek jest pojebany za mlodu,juz sie nie dziwie czemu wyladawalam w szpitalu ]
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Hanka pisze:
raczej byś się nie przekręcił

neta pisze:
Z ciekawosci sprawdzilam sobie ile faktycznie tego tramalu bylo ech;/,to byl flakon 96ml po 100mg/1ml,wiec na oko wypilam niecala polowe czyli ok 4500mg,ale czlowiek jest pojebany za mlodu,juz sie nie dziwie czemu wyladawalam w szpitalu ]
kurwa gdzie te czasy co się jadło po 1000mg tramalu żeby się zabić
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 20 / 0
Ja najwięcej jednorazowo przyjąłem 2 g Poltramu ale oczywiście do tego 6 mg klona inaczej pewnie padaczka byłaby na pewno. I te 2 g tego tramadolu działały słabo, tak szybko na to gówno rośnie tolerka, że szok, tak na prawde tylko pierwsze dwie fazy były udane potem to już była kicha. <_<
Poza tym Tramadol po odstawce powoduje -przynajmniej u mnie takiego doła i chujnie, że gra nie warta jest świeczki. Moim zdaniem Tramadol jest do dupy ;]
Chociaż za pierwszym razem przy dawce 800 mg przeżyłem taki nodding, że szok normalnie. Aha do tych 2 g Poltramu który wziąłem i działał słabo chciałem jeszcze dorzucić z 200 mg ale bałem się, przedawkuje. W ogóle idzie przedawkowac tramadol?? nie mam tutaj na myśli padaczki -po prostu zgon po zbyt dużej dawce i jaka jest ta dawka??
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
nie trzeba koniecznie jeść aż 2 gramy aby pewnej nocy udusić się we śnie wymiocinami jeśli akurat przysnęło by się na plecach...
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 20 / 0
Skąd wiesz, że fazuje leżąc na plecach??? Nigdy tego nigdzie nie pisałem ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.