Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
A od jutra zaczynam detox na poważnie. Mam motywacje taką mocną że szok. Byłem nawet prywatnie u Psychiatry od uzależnień dzisiaj co kosztowało mnie 50 zł ale warto było. Zapisał leki i będzi git.
PS: Oczywiście gdyby nie Klonozepam to padaczka byłaby niemal pewna na 100%. Może z dużo wziąłem klona bo 8 mg i faza była kiepska, co prawda był jakiś tam nodding ale to nie to co za pierwszym razem z Tramalem.
[quote="neta"]
Z ciekawosci sprawdzilam sobie ile faktycznie tego Tramalu bylo ech;/,to byl flakon 96ml po 100mg/1ml,wiec na oko wypilam niecala polowe czyli ok 4500mg,ale czlowiek jest pojebany za mlodu,juz sie nie dziwie czemu wyladawalam w szpitalu ]
Hanka pisze: raczej byś się nie przekręcił
neta pisze: Z ciekawosci sprawdzilam sobie ile faktycznie tego tramalu bylo ech;/,to byl flakon 96ml po 100mg/1ml,wiec na oko wypilam niecala polowe czyli ok 4500mg,ale czlowiek jest pojebany za mlodu,juz sie nie dziwie czemu wyladawalam w szpitalu ]
Poza tym Tramadol po odstawce powoduje -przynajmniej u mnie takiego doła i chujnie, że gra nie warta jest świeczki. Moim zdaniem Tramadol jest do dupy ;]
Chociaż za pierwszym razem przy dawce 800 mg przeżyłem taki nodding, że szok normalnie. Aha do tych 2 g Poltramu który wziąłem i działał słabo chciałem jeszcze dorzucić z 200 mg ale bałem się, przedawkuje. W ogóle idzie przedawkowac tramadol?? nie mam tutaj na myśli padaczki -po prostu zgon po zbyt dużej dawce i jaka jest ta dawka??
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.